Sky Sports: «Προπονητής υπέγραψε κρυφό συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι την περίοδο 2009-2018»

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sky Sports, η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να είχε υπογράψει μυστικό συμβόλαιο με τον πρώην προπονητής της Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Sky Sports: «Προπονητής υπέγραψε κρυφό συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι την περίοδο 2009-2018»

Δεν έχουν σταματημό οι αποκαλύψεις στην υπόθεση της Μάντσεστερ Σίτι!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sky Sports, μέσα σε όλες τις κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί στην Μάντσεστερ Σίτι, βρίσκεται και ένα σκάνδαλο με κρυφά συμβόλαια. Επί της ουσίας, άλλα συμβόλαια είχαν υπογραφεί επίσημα και είχαν δηλωθεί στα επίσημα οικονομικά στοιχεία του συλλόγου κι άλλα τελικά ίσχυαν.

Το δημοσίευμα αναφέρει: «Προπονητής με τετραετή παρουσία ανάμεσα στο 2009 και το 2018 φέρεται να είχε υπογράψει κι άλλο κρυφό συμβόλαιο με διαφορετικά χρήματα ως απολαβές στην ομάδα», και φυσικά αναφέρεται στον άλλοτε προπονητή των "πολιτών", Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Ο Ιταλός τεχνικός είχε ετήσιο βασικό μισθό 1,6 εκατ. ευρώ «καθαρά», αλλά αυτό το «μυστικό» συμβόλαιο, του απέφερε επιπλέον 1,9 εκατ. ευρώ, σε ετήσια βάση.

Με τον Μαντσίνι στο "τιμόνι" η Σίτι επέστρεψε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 44 ολόκληρα χρόνια, το 2012 με το πιο δραματικό φινάλε όλων των εποχών στην Premier League.