Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Κοντά στην αγορά από Νιγηριανό επιχειρηματία με 102 εκατομμύρια ευρώ

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ βρίσκεται πολύ κοντά στην αλλαγή του ιδιοκτησιακού της καθεστώτος της, καθώς πρόκειται να περάσει στα χέρια Νιγηριανού επιχειρηματία έναντι 102 εκατομμυρίων ευρώ.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Κοντά στην αγορά από Νιγηριανό επιχειρηματία με 102 εκατομμύρια ευρώ

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ βρίσκεται μια ανάσα από την αλλαγή σελίδαw στο ιδιοκτησιακό της καθεστώς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», ο Νιγηριανός επιχειρηματίας Ντόζι Μομπουόσι είναι έτοιμος να αγοράσει την τις «λεπίδες» έναντι 102 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι εξελίξεις πυροδοτήθηκαν λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Σέφιλντ υπό την ηγεσία του Σαουδάραβα Πρίγκιπα Αμπντουλά, και την ποινή της απαγόρευσης 18 μηνών που επιβλήθηκε στο σύλλογο για τις μεταγραφές σε περίπτωση που δεν καταφέρει να ανέβει στην Premier League.

Ωστόσο, παρά τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, βρίσκεται αυτή τη στιγμή έπειτα από 29 αγωνιστικές στην δεύτερη θέση της Championship, έχοντας διαφορά 5 βαθμών από την κορυφή και 12 από την τρίτη Μίντλεσμπρο.

Η Σέφιλντ υποβιβάστηκε από την Premier League το 2021, ενώ πέρυσι έφτασε μια ανάσα από την επιστροφή της, καθώς ηττήθηκε στο ανόδου στο Γουέμπλεϊ από την Νότιγχαμ Φόρεστ.