Άρσεναλ: Απέρριψε νέα πρόταση, 65 εκατομμυρίων λιρών, για Καϊσέδο η Μπράιτον

Και η δεύτερη, αυξημένη, προσφορά της Άρσεναλ ύψους 65 εκατομμυρίων λιρών συν 5 εκατομμύρια σε μπόνους για τον Μοϊσές Καϊσέδο απορρίφθηκε από την Μπράιτον, η οποία επιμένει ότι ο μέσος από τον Ισημερινό δεν πωλείται.

Άρσεναλ: Απέρριψε νέα πρόταση, 65 εκατομμυρίων λιρών, για Καϊσέδο η Μπράιτον

Οι πρωτοπόροι της Premier League κατέθεσαν την Παρασκευή (27/1) προσφορά 60 εκατομμυρίων λιρών για τον διεθνή παίκτη του Ισημερινού, η οποία επίσης απορρίφθηκε εν λευκώ.

Η θέση της Μπράιτον είναι ότι ο 21χρονος Καϊσέδο δεν πρόκειται να πάει πουθενά στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου - και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.

Του έχει ζητηθεί να μείνει μακριά από τις προπονήσεις μέχρι να κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο την Τρίτη το βράδυ και έμεινε εκτός από την νίκη της Μπράιτον με 2-1 επί της Λίβερπουλ για το Κύπελλο Αγγλίας το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Καϊσέδο δημοσίευσε μια δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία ανέφερε ότι θέλει να φύγει από τον σύλλογο.

Ο 21χρονος δήλωσε στο Instagram το βράδυ της Παρασκευής: "Είμαι ευγνώμων στον κ. Μπλουμ και την Μπράιτον που μου έδωσαν την ευκαιρία να έρθω στην Premier League και αισθάνομαι ότι έκανα πάντα το καλύτερο για αυτούς. Παίζω πάντα ποδόσφαιρο με χαμόγελο και με καρδιά.

Είμαι ο μικρότερος από 10 αδέλφια από μια φτωχή οικογένεια στη Σάντα Ντομίνγκο του Εκουαδόρ. Το όνειρό μου ήταν πάντα να γίνω ο πιο παρασημοφορημένος παίκτης στην ιστορία του Εκουαδόρ.

Είμαι περήφανος που μπόρεσα να φέρω μια πρόταση-ρεκόρ για την Μπράιτον, η οποία θα της επιτρέψει να επανεπενδύσει τα χρήματα και να βοηθήσει τον σύλλογο να συνεχίσει να είναι επιτυχημένος.

Οι οπαδοί με έχουν βάλει στην καρδιά τους και θα είναι πάντα στην καρδιά μου, οπότε ελπίζω να καταλαβαίνουν γιατί θέλω να εκμεταλλευτώ αυτή τη θαυμάσια ευκαιρία".

Η Άρσεναλ ενδιαφέρεται για τον Καϊσέδο, καθώς αναζητά έναν κεντρικό μέσο. Εξετάζει την περίπτωσή του τις τελευταίες ημέρες και πλέον έχει κάνει μια σταθερή κίνηση για την απόκτησή του προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο σύλλογος του βόρειου Λονδίνου διαθέτει σημαντικά κεφάλαια για να ενισχύσει την ομάδα του σε αυτή την περίοδο, όπως έδειξε η αποτυχημένη επιδίωξη της απόκτησης του Μίκαλο Μούντρικ.

Η Τσέλσι έχει επίσης δείξει ενδιαφέρον για τον Καϊσέδο και στις αρχές του μήνα κατέθεσε πρόταση ύψους 55 εκατομμυρίων λιρών, η οποία και απορρίφθηκε.

Ο διεθνής παίκτης του Εκουαδόρ εντάχθηκε στην Μπράιτον από την Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε τον Φεβρουάριο του 2021 και έχει συμβόλαιο με το νότιο προπονητή μέχρι το 2025. Έχει πραγματοποιήσει 25 συμμετοχές με την Μπράιτον από την μετακίνησή του.