Μπράιτον: Εκτός προπονήσεων ο Καϊσέδο εν μέσω του ενδιαφέροντος της Άρσεναλ

Η Μπράιτον είπε στον Μοϊσές Καϊσέδο να μείνει μακριά από τις προπονήσεις μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, εν μέσω εικασιών για το μέλλον του.

Μπράιτον: Εκτός προπονήσεων ο Καϊσέδο εν μέσω του ενδιαφέροντος της Άρσεναλ

Η Μπράιτον απέρριψε την Παρασκευή προσφορά 60 εκατομμυρίων λιρών από την Άρσεναλ για τονΜοϊσές Καϊσέδο. Ο Καϊσέδο απάντησε σε αυτό δημοσιεύοντας μια δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία ανέφερε ότι θέλει να φύγει από τον σύλλογο.

Ως εκ τούτου, ο Καϊσέδο δεν θα είναι παρών στην προπόνηση του Σαββάτου - η οποία πραγματοποιείται στις 13:30 ώρα Ελλάδας - και δεν αναμένεται να παίξει κανένα ρόλο στον αγώνα της ομάδας για τον τέταρτο γύρο του FA Cup με την Λίβερπουλ την Κυριακή.

Η θέση της Μπράιτον είναι ότι ο Καϊσέδο δεν πωλείται στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου - και ότι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, παρά το συνεχιζόμενο ενδιαφέρον της Άρσεναλ.

Ο σύλλογος αναμένει ότι ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στον σύλλογο για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο 21χρονος δήλωσε στο Instagram το βράδυ της Παρασκευής: "Είμαι ευγνώμων στον Μπλουμ και την Μπράιτον που μου έδωσαν την ευκαιρία να έρθω στην Premier League και νιώθω ότι έκανα πάντα το καλύτερο για αυτούς. Παίζω πάντα ποδόσφαιρο με χαμόγελο και με καρδιά.

Είμαι ο μικρότερος από 10 αδέλφια από μια φτωχή ανατροφή στη Σάντα Ντομίνγκο του Εκουαδόρ. Το όνειρό μου ήταν πάντα να γίνω ο πιο παρασημοφορημένος παίκτης στην ιστορία του Εκουαδόρ.

Είμαι περήφανος που μπόρεσα να φέρω μια πρόταση με ποσό ρεκόρ για την Μπράιτον, το οποίο θα της επιτρέψει να το επανεπενδύσει και να βοηθήσει τον σύλλογο να συνεχίσει να είναι επιτυχημένος.

Οι οπαδοί με έχουν βάλει στην καρδιά τους και θα είναι πάντα στην καρδιά μου, οπότε ελπίζω να καταλαβαίνουν γιατί θέλω να εκμεταλλευτώ αυτή τη θαυμάσια ευκαιρία".

Η Άρσεναλ ενδιαφέρεται για τον Καϊσέδο, καθώς αναζητά έναν κεντρικό μέσο. Εξετάζει την περίπτωσή του τις τελευταίες ημέρες και πλέον έχει κάνει μια σταθερή κίνηση για την απόκτησή του προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο σύλλογος του βόρειου Λονδίνου διαθέτει σημαντικά κεφάλαια για να ενισχύσει την ομάδα του σε αυτή την περίοδο, όπως έδειξε η αποτυχημένη επιδίωξη της απόκτησης του Μίκαλο Μούντρικ.

Η Τσέλσι έχει επίσης δείξει ενδιαφέρον για τον Καϊσέδο και στις αρχές του μήνα απέρριψε πρόταση ύψους 55 εκατομμυρίων λιρών.

Ο διεθνής παίκτης του Εκουαδόρ εντάχθηκε στην Μπράιτον από την Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε τον Φεβρουάριο του 2021 και έχει συμβόλαιο με τους "γλάρους" μέχρι το 2025. Έχει πραγματοποιήσει 25 συμμετοχές με την Μπράιτον από όταν υπέγραψε στην ομάδα.