Τσέλσι: Κατέθεσε πρόταση 120 εκατομμυρίων ευρώ για τον Έντσο Φερνάντες!

Η Τσέλσι κατέθεσε πρόταση ύψους 120 εκατομμυρίων ευρώ για τον μέσο της Μπενφίκα, Έντσο Φερνάντες!

Τσέλσι: Κατέθεσε πρόταση 120 εκατομμυρίων ευρώ για τον Έντσο Φερνάντες!

Η Τσέλσι επιμένει να ολοκληρώσει την συμφωνία πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος την Τρίτη (31/1) στις 23:00 (ώρα Αγγλίας). Ο Έντσο Φερνάντες αποτελούσε στόχο της Τσέλσι καθ' όλη τη διάρκεια της περιόδου του Ιανουαρίου και τώρα πιέζει για να κλείσει η συμφωνία.

Ο 22χρονος πρωταγωνίστησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, βοηθώντας την Αργεντινή να κατακτήσει το τουρνουά νικώντας την Γαλλία στον τελικό.

Ο Έντσο Φερνάντες εντάχθηκε στην Μπενφίκα μόλις το καλοκαίρι. Πλήρωσε 10 εκατ. ευρώ στην αργεντίνικη Ρίβερ Πλέιτ για να τον αποκτήσει, συν άλλα 8 εκατ. ευρώ σε μπόνους.

Ο σύλλογος του δυτικού Λονδίνου έχει ήδη ξοδέψει κοντά στα 200 εκατομμύρια λίρες αυτόν τον μήνα, με τον Ουκρανό επιθετικό Μίκαλο Μούντρικ να υπογράφει από την Σαχτάρ Ντόνετσκ σε μια συμφωνία αξίας 88,5 εκατομμυρίων λιρών.

Η Τσέλσι έχει επίσης αποκτήσει τον Ντάτρο Φοφανά από τη νορβηγική Μόλντε, τον Μπενουά Μπαντιασίλε από την Μονακό, τον Άντρεϊ Σάντος από τη βραζιλιάνικη Βάσκο Ντα Γκάμα και τον Νόνι Μαντουεκέ από την PSV Αϊντχόβεν, καθώς και τον Ζοάο Φέλιξ ως δανεικό από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αναζητούν διάδοχο του Ζορζίνιο, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι, και είδαν την προσφορά 55 εκατομμυρίων λιρών για τον μεσοεπιθετικό της Μπράιτον, Μοΐζες Καϊσέδο, να απορρίπτεται νωρίτερα αυτό το μήνα.