Λίβερπουλ: «Έδεσε» τον Μπάϊτζετιτς μέχρι το 2027

Ο νεαρός μέσος της Λίβερπουλ, Στέφαν Μπάϊτζετιτς υπέγραψε νέο συμβόλαιο τεσσεράμισι ετών με βελτιωμένους όρους. Πρόκειται για επιβράβευση της εντυπωσιακής εξέλιξης του 18χρονου κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Λίβερπουλ: «Έδεσε» τον Μπάϊτζετιτς μέχρι το 2027

Ο Στέφαν Μπάϊτζετιτς, ο οποίος εντάχθηκε στην ακαδημία της Λίβερπουλ από την Θέλτα έναντι μόλις 220.000 λιρών τον Δεκέμβριο του 2020, προήχθη στην πρώτη ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ για την περιοδεία της προετοιμασίας στην Ασία και έχει σημειώσει ραγδαία πρόοδο από τότε που έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα εναντίον της Μπόρνμουθ τον Αύγουστο.

Η αυξανόμενη πίστη του Κλοπ στον διεθνή Ισπανό νεαρό διεθνή παίκτη υπογραμμίστηκε όταν ο Μπάϊτζετιτς επιλέχθηκε μπροστά από τον Φαμπίνιο για να κάνει την πρώτη του παρουσία ως βασικός στην Premier League εναντίον της Τσέλσι το περασμένο Σαββατοκύριακο.

"Υπήρχε μια πόρτα - δεν είμαι καν σίγουρος ότι ήταν ανοιχτή - αλλά έτρεξε μέσα από αυτήν και ήταν πραγματικά εξαιρετικός", ήταν η εκτίμηση του Κλοπ για την άνοδό του στην ιεραρχία.

Το νέο συμβόλαιο, το οποίο δεσμεύει τον Μπάϊτζετιτς με τον σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2027, αποτελεί μέρος της στρατηγικής της Λίβερπουλ να αποκτήσει και να διατηρήσει τα καλύτερα διαθέσιμα νεαρά ταλέντα. Ο Χάρβεϊ Έλιοτ (19 ετών) και ο Κέρτις Τζόουνς (21 ετών) είναι επίσης μεταξύ των πιο πρόσφατων ανανεώσεων.