Λίβερπουλ: Ανακάλεσε από τον δανεισμό του τον Ρις Γουίλιαμς - Στην έξοδο ο Φίλιπς

Η Λίβερπουλ αποφάσισε να ανακαλέσει από τον δανεισμό του τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό Ρις Γουίλιαμς. Έτσι, ανοίγει ο δρόμος για την αποχώρηση του Νατ Φίλιπς

Λίβερπουλ: Ανακάλεσε από τον δανεισμό του τον Ρις Γουίλιαμς - Στην έξοδο ο Φίλιπς

Η Λίβερπουλ αποφάσισε να ανακαλέσει τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό Ρις Γουίλιαμς από τον δανεισμό του στην Μπλάκπουλ. Ο νεαρός στόπερ θα επιστρέψει στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ για το δεύτερο μισό της σεζόν, αφού ο χρόνος συμμετοχής του στην ομάδα της Championship ήταν περιορισμένος.

Ο Γουίλιαμς είχε 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με την Μπλάκπουλ, αλλά δεν έχει αγωνιστεί στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Ήταν μια ταραχώδης περίοδος στο Bloomfield Road με τον προπονητή Μάικλ Άπλτον να απολύεται την περασμένη εβδομάδα και να αντικαθίσταται από τον Μικ ΜακΚάρθι μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η επιστροφή του Γουίλιαμς στο Κέρκμπι θα μπορούσε να ανοίξει την πόρτα για τον συμπατριώτη του κεντρικό αμυντικό Νατ Φίλιπς να φύγει από την Λίβερπουλ πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.

Όταν ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ τραυματίστηκε στον προσαγωγό του στο ματς εναντίον της Μπρέντφορντ νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Φίλιπς φαινόταν ότι θα παρέμενε στον σύλλογο ως αμυντική κάλυψη μέχρι το τέλος της σεζόν. Αλλά με την επιστροφή του Γουίλιαμς, η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να ακούσει τόσο προτάσεις δανεισμού όσο και κανονικής μεταγραφής για τον Φίλιπς.

Ο 25χρονος έχει πραγματοποιήσει πέντε συμμετοχές με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μέχρι στιγμής την φετινή σεζόν. Βοήθησε την Μπόρνμουθ να κερδίσει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, ενώ ήταν δανεικός το 2021-22.

Το περασμένο καλοκαίρι, η Μπενφίκα ήθελε να πάρει τον Φίλιπς με την μορφή δανεισμού για όλη τη σεζόν, ενώ υπήρξε επίσης σοβαρό ενδιαφέρον από τις Μπόρνμουθ, Μπέρνλι και Σαουθάμπτον, αλλά τελικά έμεινε στην κυπελλούχο Αγγλίας λόγω της κατάστασης τραυματισμών στην άμυνά της.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε, πως κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πέρσι τέτοιες μέρες, όταν ο Ρις Γουίλιαμς είχε επιστρέψει από τον δανεισμό του στην Σουόνσι και ο Νατ Φίλιπς είχε αφήσει την Λίβερπουλ για την Μπόρνμουθ.