Έβερτον: Κοντά σε συμφωνία με την Βιγιαρεάλ για τον δανεισμό του Ντανζούμα

Η Έβερτον έχει έρθει πιο κοντά στην απόκτηση του επιθετικού της Βιγιαρεάλ, Αρναούτ Νταντζούμα, με τον παίκτη να περνάει από ιατρικές εξετάσεις το Σάββατο.

Έβερτον: Κοντά σε συμφωνία με την Βιγιαρεάλ για τον δανεισμό του Ντανζούμα

Ο Νταντζούμα είχε ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο από τα μέσα της εβδομάδας, αφού του δόθηκε άδεια από την Βιγιαρεάλ να συζητήσει με άλλους συλλόγους για έναν πιθανό δανεισμό.

Η Μπόρνμουθ επιθυμούσε διακαώς την επαναπροσέγγιση του Νταντζούμα, ενώ ενδιαφέρον για τον 25χρονο υπήρξε και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά η Έβερτον βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση μετά τις θετικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

Υπάρχει ακόμη δουλειά που πρέπει να γίνει μέχρι να επιβεβαιωθεί ο δανεισμός, αλλά ο Ολλανδός διεθνής πλησιάζει όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στην Premier League, καθώς ο Φρανκ Λάμπαρντ αναζητά ενισχύσεις για την ομάδα του που δυσκολεύεται πάρα πολύ.

Η προτεραιότητα της Έβερτον αυτό το μήνα ήταν να προσθέσει γκολ και απειλή στην παραπαίουσα επιθετική γραμμή. Με τους πόρους να είναι περιορισμένοι, έχει καταφύγει κυρίως στην αναζήτηση προσωρινών συμφωνιών.

Ο Ντανζούμα στο παρελθόν είχε πετύχει 17 γκολ σε 52 συμμετοχές κατά τη διάρκεια της διετούς θητείας του στο Vitality Stadium. 22 γκολ σε 51 συμμετοχές έχει πετύχει ο εξτρέμ για την Βιγιαρεάλ από το 2021, όταν απομακρύνθηκε από την νότια ακτή.

Η Έβερτον βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Premier League και ταξιδεύει το Σάββατο στην Γουέστ Χαμ αναζητώντας την πρώτη της νίκη σε 10 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.