Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Ψυχρολουσία στο φινάλε για τους «κόκκινους διαβόλους»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κρατούσε στα χέρια της την νίκη για 90 λεπτά όμως η Κρίσταλ Πάλας κατάφερε να ισοφαρίσει με ένα καταπληκτικό φάουλ του Ολίσε στις καθυστερήσεις και να της στερήσει δύο πολύτιμους βαθμούς.

Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-1: Ψυχρολουσία στο φινάλε για τους «κόκκινους διαβόλους»

Μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει την Άρσεναλ έχασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία αν και νικούσε με 1-0 μέχρι το 90ο λεπτό, είδε τον Ολίσε να δίνει την ισοπαλία στην Κρίσταλ Πάλας με μια υπέροχη εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις για την εξ΄αναβολής αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Premier League.

Το γκολ για την Γιουνάιτεντ είχε έρθει στο 44’ όταν ο Κρίστιαν Έρικσεν γύρισε την μπάλα από αριστερά και ο Μπρούνο Φερνάντες εκτέλεσε πετυχαίνοντας γκολ για δεύτερο σερί ματς. Αυτό ήταν το τέταρτο γκολ συνολικά για τον Πορτογάλο και η έβδομη ασίστ φέτος για τον Δανό.

Λίγα λεπτά πριν, στο 40’ η Κρίσταλ Πάλας έφθασε «μια ανάσα» από το 1-0 όταν ο Εντουάρ έπιασε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής αναγκάζοντας τον Ντε Χέα σε μια φανταστική επέμβαση και η μπάλα έφυγε κόρνερ αφού πρώτα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το ντεμπούτο του με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε και ο Βουτ Βέργκχοστ ο οποίος ξεκίνησε στην κορυφή της επίθεσης και αγωνίστηκε για 69 λεπτά.

Οι ενδεκάδες:

Κρίσταλ Πάλας (Βιεϊρά): Γκουαϊτα – Κλάιν, Ρίτσαρντς, Γκέχι, Μίτσελ – Ντουκουρέ, Χιούζ – Ολίσε, Ματετά, Ζαχά - Εντουάρ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Τεν Χάαχ): Ντε Χέα – Μαρτίνεζ, Βαράν, Σο, Φαν Μπισάκα – Έρικσεν, Κασεμίρο – Μπρούνο Φερνάντες, Ράσφορντ, Άντονι – Βέργκχοστ