Λίβερπουλ: Δημοσίευμα για εξαγορά της από το Κατάρ

Το fund από το Κατάρ που έχει στην κατοχή του την Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται έτοιμο να αποκτήσει και την Λίβερπουλ σύμφωνα με δημοσίευμα από το Νησί. Περί τα 4 δισεκατομμύρια ευρώ ζητούν οι ιδιοκτήτες των "κόκκινων". 

Λίβερπουλ: Δημοσίευμα για εξαγορά της από το Κατάρ

Η Fenway Sports Group έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να πουλήσει την Λίβερπουλ και μάλιστα έχει θέσει την τιμή πώλησής της στα 4 δισεκατομμύρια ευρώ.

Σύσσωμος ο βρετανικός Τύπος εδώ και καιρό αναφέρει ότι μέσα στον Φλεβάρη αναμενόταν πρόταση από τη Μέση Ανατολή, η οποία ασχολείται εντατικά με το θέμα των «κόκκινων», ωστόσο, νεότερες πληροφορίες που μεταφέρονται από τον διεθνή Τύπο προετοιμάζουν το έδαφος.

Συγκεκριμένα, το Fund με έδρα το Κατάρ - το οποίο φέρεται να είναι το QSI, γνωστό πλέον από την Παρί Σεν Ζερμέν την οποία και κατέχει - εμφανίζεται έτοιμο να καταθέσει «τεράστια», όπως χαρακτηρίζεται, πρόταση εξαγοράς των μετοχών του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ, δίχως όμως να γίνει αναφορά σε συγκεκριμένο ποσό.

Θυμίζουμε ότι και λίγο πριν τα Χριστούγεννα είχαν δει το φως της δημοσιότητας πληροφορίες πως η Λίβερπουλ βρισκόταν κοντά σε κοινοπραξία από το Ντουμπάϊ.