Λίβερπουλ: Φημολογία για εξαγορά της από Κοινοπραξία του Ντουμπάι

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία σχετικά με την πώληση της Λίβερπουλ σε Κοινοπραξία του Ντουμπάι. Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα ανακοινώσεις.

Λίβερπουλ: Φημολογία για εξαγορά της από Κοινοπραξία του Ντουμπάι

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες στην Αγγλία η οποία αναφέρει πως η Λίβερπουλ πουλήθηκε σε Κοινοπραξία του Ντουμπάι. Την πληροφορία μετέδωσε ο έγκυρος δημοσιογράφος Άιβαν Σβάκοφ ο οποίος ασχολείται με το ρεπορτάζ των «κόκκινων».

Η φερόμενη πώληση της ομάδας σε επενδυτές από την Μέση Ανατολή πάντως δεν έρχεται σαν «κεραυνός εν αιθρία» εάν αναλογιστεί κανείς τις σαρωτικές αλλαγές που έχουν λάβει χώρα τους τελευταίους μήνες στις τάξεις της ομάδας.

Ενώ μόνο τυχαία δεν είναι τα δημοσιεύματα που συνδέουν την Λίβερπουλ με μεταγραφές αξίας άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ (Μπέλινγκχαμ, Έντσο Φερνάντες).

Τέλος, από τις ΗΠΑ αναφέρουν πως οι νυν ιδιοκτήτες των «κόκκινων», FSG, μαζί με τον μέτοχο της ομάδας Λεμπρόν Τζέιμς, ενδιαφέρονται να αγοράσουν μια ομάδα του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας με 4 δισεκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο ζητούν για να πουλήσουν την Λίβερπουλ.

Μένει να φανεί εάν οι παραπάνω πληροφορίες επαληθευτούν. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις στην «κόκκινη» μεριά του Μέρσεϊσάιντ.