Τεν Χάαχ: «Οι φίλαθλοί μας μπορούν να ονειρεύονται, αλλά εμείς όχι»

Ο Έρικ τεν Χάαχ κήρυξε επιφυλακτικότητα σχετικά με την ιδέα ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο της Premier League.

Τεν Χάαχ: «Οι φίλαθλοί μας μπορούν να ονειρεύονται, αλλά εμείς όχι»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβλήθηκε της Μάντσεστερ Σίτι το Σάββατο, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Με την νίκη αυτή έφτασε μόλις έξι βαθμούς πίσω από την Άρσεναλ, η οποία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Αλλά ο Ολλανδός αρνήθηκε να παρασυρθεί και μετά το παιχνίδι δήλωσε: "Οι οπαδοί μπορεί να ονειρεύονται αλλά εμείς όχι, πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος και να αντιμετωπίσουμε ότι το παιχνίδι μας έχει πολλά να βελτιώσει.

Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό μετά το ημίχρονο, να χάνουμε τόσο πολύ τον έλεγχο στο παιχνίδι. Αυτό είναι επίσης κορυφαίο ποδόσφαιρο - οι μικρές λεπτομέρειες έχουν μεγάλο αντίκτυπο, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό".

Ο Έρικ τεν Χάαχ εξήρε επίσης την συμπεριφορά των παικτών του. Ο Μπρούνο Φερνάντες πέτυχε μια αμφιλεγόμενη ισοφάριση για την Γιουνάιτεντ πριν ο Μάρκους Ράσφορντ πετύχει το νικητήριο γκολ.

Ο 52χρονος δήλωσε: "Συχνά μιλάμε για τις ομάδες στην ανάπτυξη της τακτικής, αλλά μια από τις κύριες δουλειές από έναν προπονητή είναι να δουλέψει πάνω στη νοοτροπία της ομάδας και αυτή η νοοτροπία έχει πολλά στοιχεία.

Το ένα είναι η ανθεκτικότητα και η αποφασιστικότητα και νομίζω ότι αυτή η ομάδα αναπτύσσεται πολύ σε αυτό, αντιμετωπίζει τις αναποδιές και τις επώδυνες στιγμές και συνεχίζει σε αναποδιές όπως ένα γκολ εις βάρος της.

Επίσης, οι παίκτες έχουν εμπειρία και ξέρουν ότι (σε) μία στιγμή τα παιχνίδια μπορούν να αλλάξουν και είναι πολύ καλύτεροι στο να αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις".