CEO Ντόρτμουντ για Μουκοκό: «Ελπίζουμε να μείνει, αλλά δεν νομίζω να ανανεώσει από ευγνωμοσύνη»

Ο CEO της Ντόρτμουντ σε δηλώσεις του απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Γιουσουφά Μουκοκό να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Βεστφαλούς από ευγνωμοσύνη προς την ομάδα, ενώ χαρακτήρισε θεμιτή μια ενδεχόμενη μεταγραφή του. 

CEO Ντόρτμουντ για Μουκοκό: «Ελπίζουμε να μείνει, αλλά δεν νομίζω να ανανεώσει από ευγνωμοσύνη»

Ο Γιουσουφά Μουκοκό είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους πιο περιζήτητους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη, καθώς τόσο η Νιουκάστλ, όσο και η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένες και έτοιμες να προσφέρουν υπέρογκα ποσά για την απόκτηση του.

Οι ιθύνοντες της Μπορούσια Ντόρτμουντ είχαν προσεγγίσει τον νεαρό Γερμανό επιθετικό -το συμβόλαιο του με την ομάδα της Βεστφαλίας εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι- με σκοπό να ανανεώσουν την συνεργασία τους, πέφτοντας πάνω σε τοίχο, καθώς ο Μουκοκό ζήτησε ένα τεράστιο πριμ υπογραφής.

Σε δηλώσεις του ο CEO της Ντόρτμουντ δήλωσε πως δεν βλέπει ανανέωση του παίκτη από ευγνωμοσύνη του προς τον σύλλογο, χαρακτηρίζοντας παράλληλα θεμιτή μια ενδεχόμενη μεταγραφή του.

Συγκεκριμένα ο Χανς-Γιοάκιν Βάτσκε δήλωσε:

«Νομίζω ότι η όλη διαδικασία είναι αρκετά φυσιολογική . Η διαφορά είναι απλά ότι είναι μόλις 18 ετών και ήταν ήδη στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό προφανώς το κάνει ακόμα πιο δημόσιο. Είναι θεμιτό ότι προσπαθεί να πάρει μια καλή θέση για τον εαυτό του. Αλλά είναι εξίσου θεμιτό να έχουμε τις δικές μας ιδέες και αν αυτές δεν συμπίπτουν με αυτές του παίκτη, η συνεργασία δεν θα μπορέσει να συνεχιστεί .

Φυσικά ελπίζουμε να μείνει , αλλά δεν νομίζω ότι θα υπογράψει την ανανέωση μόνο από ευγνωμοσύνη προς τον σύλλογο. Η ευγνωμοσύνη δεν είναι νόμισμα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο»