Κίνδυνος τιμωρίας λόγω Μάρκο Σίλβα για Έβερτον

Αγγλικό δημοσίευμα κάνει λόγο για επικείμενη «καμπάνα» στην ομάδα του Λίβερπουλ για παράνομη προσέγγιση του πρώην προπονητή της Γούοτφορντ και άλλοτε του Ολυμπιακού. 

Κίνδυνος τιμωρίας λόγω Μάρκο Σίλβα για Έβερτον

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα των "Times", η Premier League ξεκίνησε έρευνα για την Έβερτον, που φέρεται να προσέγγισε παράνομα, τον Πορτογάλο, πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, όταν εκείνος ήταν ακόμα στην Γουότφορντ. Να σημειωθεί ότι ο Μάρκο Σίλβα ήταν ο εκλεκτός της ομάδας του Λίβερπουλ από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν αποχώρησε ο Ρονάλντ Κούμαν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, τηλεφωνήματα και e-mail του Φαράχ Μοσίρι, ιδιοκτήτη της Έβερτον, ελήφθησαν ως αποδεικτικά στοιχεία των επαφών μεταξύ των δύο μερών, με συνέπεια η Έβερτον να κινδυνεύει με τιμωρία. Η Premier League έχει προσπαθήσει να διευθετήσει την υπόθεση με την καταβολή αποζημίωσης από την Έβερτον στην Γουότφορντ, αλλά μέχρι στιγμής, δεν έχει επιτευχθεί η συμφωνία.

Να σημειωθεί ότι το 2005, η Τσέλσι τιμωρήθηκε με 300.00 λίρες και αφαίρεση τριών βαθμών με αναστολή , επειδή πλησίασε τον Άσλει Κόουλ, που αγωνιζόταν στην Αρσεναλ. Τότε, ο Ζοσέ Μουρίνιο αλλά και ο Άγγλος πρώην διεθνής έπρεπε επίσης να πληρώσουν 75.000 λίρες πρόστιμο για συνάντηση σε ξενοδοχείο στο Λονδίνο.