Τσέλσι: Θέλει να «κλέψει» τον Μούντρικ από την Άρσεναλ

Η Τσέλσι έχει ξεκινήσει τις επαφές με την Σαχτάρ Ντόνετσκ για την απόκτηση του Μιχάιλο Μούντρικ, για τον οποίο είχε δείξει θερμό ενδιαφέρον η Άρσεναλ.

Τσέλσι: Θέλει να «κλέψει» τον Μούντρικ από την Άρσεναλ

Η Τσέλσι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Σαχτάρ Ντόνετσκ για την μεταγραφή του Μίχαϊλο Μούντρικ. Μάλιστα, ο διευθύνων σύμβουλος της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Σεργκέι Πάλκιν, θα βρίσκεται στη Αγγλία αυτήν την εβδομάδα.

Για τον Μούντρικ ενδιαφέρεται με ζέση και η Άρσεναλ, αλλά δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής συμφωνία μεταξύ αυτής και της ουκρανικής ομάδας για τον επιθετικό.

Ο 21χρονος εξτρέμ είναι ένας από τους πιο περιζήτητους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα στην σεζόν. Πέτυχε τρία γκολ σε έξι συμμετοχές με την Σαχτάρ στο Champions League και έχει πετύχει οκτώ γκολ σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος με την φανέλα της φέτος.

Η Τσέλσι επιθυμεί να βελτιώσει την γραμμή κρούσης της μετά από ένα προβληματικό ξεκίνημα στην σεζόν στην Premier League.

Βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα έπειτα από ένα αρνητικό σερί με μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της στην Premier League. Το βράδυ της Πέμπτης αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Σίτι.