Τσέλσι: Έδωσε τα χέρια με την Μονακό για τον Μπαντιασίλ

Προς το Λονδίνο οδεύει ο Μπεναουά Μπαντιασίλ καθώς η Τσέλσι συμφώνησε με την Μονακό για την μεταγραφή του αντί 38 εκατομμυρίων ευρώ. 

Τσέλσι: Έδωσε τα χέρια με την Μονακό για τον Μπαντιασίλ

Η Τσέλσι ήρθε σε συμφωνία με την Μονακό για την απόκτηση του αμυντικού Μπενουά Μπαντιασίλ. Η αξία της συμφωνίας για τον 21χρονο είναι της τάξης των 38 εκατομμυρίων ευρώ .

Η Τσέλσι συμφώνησε προσωπικά με τον Μπαντιασίλ για μακροχρόνιο συμβόλαιο και οι ιατρικές εξετάσεις του βρίσκονται στο στάδιο του προγραμματισμού.

Πρόκειται για μια θέση στην οποία η Τσέλσι έχει στοχεύσει από το καλοκαίρι. Είχε συμφωνήσει προσωπικά με τον Γιόσκο Γκβαρντιόλ, αλλά δεν μπόρεσε να έρθει σε συμφωνία με την Λειψία για το ποσό της μεταγραφής του 20χρονου.

Η Τσέλσι έχει εξετάσει αρκετές άλλες επιλογές νεαρών παικτών για την θέση, όπως ο 23χρονος Έβαν Ν'Ντίτσκα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ο 20χρονος Πιέρο Χινκάπι της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ο Μπαντιασίλ είναι ένας αμυντικός ύψους 1,80 μ. που είναι καλός στη μπάλα, απίστευτα γρήγορος και ο οποίος έχει εντυπωσιάσει στη Γαλλία, κλέβοντας τακτικά την μπάλα από τους αντιπάλους χωρίς να χρειάζεται να πέσει στο έδαφος.

Έχει επίσης μεγάλη εμπειρία για κάποιον τόσο νέο, έχοντας 135 συμμετοχές με τη Μονακό τις τελευταίες τεσσεράμισι σεζόν. Ο Μπαντιασίλ έχει επιλεγεί δύο φορές από την πρώτη ομάδα της Γαλλίας.