Κλοπ: «Ο Νούνιες έχει αρκετές ομοιότητες με τον Λεβαντόφσκι»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ παρομοίασε τον Ντάργουιν Νούνιες με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, εξηγώντας πως οι παίκτες μπορεί να χρειάζονται χρόνο για να βρουν την φόρμα τους στο σκοράρισμα.

Κλοπ: «Ο Νούνιες έχει αρκετές ομοιότητες με τον Λεβαντόφσκι»

Ο Ντάργουιν Νούνιες έχασε αρκετές ευκαιρίες στην νίκη της Λίβερπουλ με 3-1 επί της Άστον Βίλα την Boxing Day, έχοντας δυσκολευτεί να σκοράρει τακτικά από την μετακίνησή του το καλοκαίρι, έναντι 75 εκατομμυρίων ευρώ.

Έχει πετύχει 9 γκολ σε 23 εμφανίσεις την φετινή σεζόν.

Ωστόσο, ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε ότι δεν έχει καμία ανησυχία για τον Ουρουγουανό επιθετικό.

"Υπάρχουν πολλές ομοιότητες (με τον Λεβαντόφσκι) για να είμαι ειλικρινής", δήλωσε ο Κλοπ. "Ναι, νομίζω ότι ο Λέβι (Λεβαντόφσκι) θα έλεγε την ίδια ιστορία.

"Είχαμε προπονήσεις όπου δεν έβαζε ούτε ένα γκολ. Είχαμε συνεχώς στοιχήματα για 10 ευρώ - "Αν σκοράρεις περισσότερες από 10 φορές θα σου δώσω 10, αν δεν το κάνεις θα πρέπει να με πληρώσεις".

"Η τσέπη μου ήταν γεμάτη χρήματα. Το θέμα είναι να παραμείνεις ήρεμος. Όταν βλέπεις τις δυνατότητες, μείνε ήρεμος. Είναι τόσο δύσκολο στον κόσμο που ζούμε".

Πρόσθεσε επίσης ότι είδε πρόοδο, λέγοντας: "Αλλά όλα έρχονται. Το κάνεις έτσι, την επόμενη φορά θα το κάνεις έτσι. Είχα αυτή την κατάσταση με τον Λέβι, αλλά δεν είναι μόνο ο Λέβι. Είναι η προφανής σύγκριση, το καταλαβαίνω.

"Το θέμα είναι να παραμείνεις ήρεμος και είμαι σούπερ ήρεμος. Η ομάδα είναι επίσης ήρεμη, η ομάδα είναι απόλυτα πεπεισμένη και αυτό είναι πολύ ωραίο.

"Ας ελπίσουμε ότι όλοι μας, συμπεριλαμβανομένου και αυτού, θα παραμείνουμε υγιείς και τότε όλα θα είναι καλά".

Η Λίβερπουλ βρίσκεται αυτή την στιγμή στην έκτη θέση της βαθμολογίας, τέσσερις βαθμούς πίσω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο επόμενος αγώνας της είναι με την Λέστερ το βράδυ της Παρασκευής (22:00).