Λίβερπουλ: Η απόφαση του Τζούλιαν Ουόρντ να φύγει ήταν «έκπληξη» για τον Γιούργκεν Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχτηκε ότι εξεπλάγη από την απόφαση του Τζούλιαν Ουόρντ να παραιτηθεί από αθλητικός διευθυντής της Λίβερπουλ - αλλά επιμένει ότι δεν θα έχει καμία επίπτωση στα μεταγραφικά της σχέδια.

Λίβερπουλ: Η απόφαση του Τζούλιαν Ουόρντ να φύγει ήταν «έκπληξη» για τον Γιούργκεν Κλοπ

Ο Τζούλιαν Ουόρντ, ο οποίος ανέλαβε επίσημα την θέση του Μάικλ Έντουαρντς μόλις το περασμένο καλοκαίρι, ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ τον περασμένο μήνα ότι σκοπεύει να αποχωρήσει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν.

"Ήταν έκπληξη όταν μου το είπε ο Τζούλιαν", λέει ο Κλοπ. "Αλλά θα δουλέψουμε εντελώς φυσιολογικά μαζί μέχρι την ημέρα που θα φύγει. Ο Τζούλιαν είναι 100% αφοσιωμένος και όλα είναι καλά.

Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα και δεν θα έχουμε πρόβλημα. Μου το είπε μετά το παιχνίδι με την Σαουθάμπτον και ήταν έκπληξη εκείνη τη στιγμή. Αυτή είναι η απόφασή του και είναι εντάξει. Δεν θα έχει καμία επίπτωση για αυτή την περίοδο, καθόλου".

Ερωτηθείς για την προοπτική να προσθέσει παίκτες στην ομάδα του τον Ιανουάριο, ο Κλοπ προσθέτει: "Από αθλητικής πλευράς, είμαστε πάντα προετοιμασμένοι. Είναι πάντα ξεκάθαρο τι είδους ιδέες έχουμε και ποια είναι η αναγκαιότητα από την πλευρά μας.

Όλα τα υπόλοιπα δεν επαφίενται 100% στα χέρια μας. Πάντα δουλεύουμε με αυτά που έχουμε και αυτό δεν θα αλλάξει. Μπορείτε να φανταστείτε ότι με την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, ψάχνουμε, αλλά αν συμβεί κάτι, θα το δούμε".

Ο Κλοπ αποκάλυψε ότι ο Ρομπέρτο Φιρμίνο (πρόβλημα στην γάμπα) και ο Τζέιμς Μίλνερ (στους προσαγωγούς) θα χάσουν το ταξίδι στην Άστον Βίλα για την Premier League την Boxing Day (26/12).

"Ο Μίλι θα μείνει εκτός για μερικά παιχνίδια. Το ίδιο και για τον Μπόμπι", αναφέρει χαρακτηριστικά.

"Ο Βίρτζιλ (φαν Ντάικ) προπονήθηκε τώρα εντελώς κανονικά, οπότε θα είναι εκεί. Ο Τρεντ (Αλεξάντερ-Άρνολντ) ελπίζουμε ότι θα είναι καλύτερα. Δεν συμμετείχε ακόμα σε ολόκληρη την προπόνηση, αλλά σε μέρη της".