Τσέλσι: Κοντά σε συμφωνία με την Βάσκο Ντα Γκάμα για τον 18χρονο Αντρέι Σάντος

Η Τσέλσι βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας για την απόκτηση του Αντρέι Σάντος από τη βραζιλιάνικη Βάσκο Ντα Γκάμα.

Τσέλσι: Κοντά σε συμφωνία με την Βάσκο Ντα Γκάμα για τον 18χρονο Αντρέι Σάντος

Η Τσέλσι πρόκειται να νικήσει την μάχη για την απόκτηση του 18χρονου Αντρέι Σάντος από την Βάσκο Ντα Γκάμα με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται πολύ κοντά στην αίσια ολοκλήρωσή τους.

Η Νιούκαστλ και η Μάντσεστερ Σίτι είχαν επίσης ενδιαφερθεί για τον Σάντος, αλλά ο νεαρός επέλεξε να μετακομίσει στην ομάδα του δυτικού Λονδίνου.

Οι προσωπικοί όροι δεν αναμένεται να αποτελέσουν θέμα και αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, ο Σάντος θα σφραγίσει την μετακίνησή του στην ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ.

Ο Σάντος αγωνίζεται ως μέσος και έχει κληθεί στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας σε επίπεδο Κ16 και Κ20.

Με την κίνηση του Σάντος, η Τσέλσι θα συνεχίσει να ξοδεύει χρήματα για πολλούς πολλά υποσχόμενους παίκτες νέων από τότε που ο Τοντ ΜπόΕλι ανέλαβε τον έλεγχο της ομάδας της Premier League.

Το καλοκαίρι, η Τσέλσι έκανε κινήσεις για την απόκτηση του μέσου Τσουκουεμέκα από την Άστον Βίλα, του Ιταλού Κασαντέι από την Ίντερ και του τερματοφύλακα της Σικάγο Φάιρ, Γκαμπριέλ Σλονίνα, οι οποίοι βρίσκονται πριν από τα 20 τους χρόνια.

Την περασμένη σεζόν, ο Σάντος σημείωσε οκτώ γκολ σε 36 εμφανίσεις για την Βάσκο Ντα Γκάμα, η οποία τερμάτισε τέταρτη στην Serie B της Βραζιλίας.

Η εκστρατεία της Τσέλσι συνεχίζεται με την αναμέτρηση με την Μπόρνμουθ για την Premier League στις 27 Δεκεμβρίου.