Λίβερπουλ: Προχωράει για Έντσο Φερνάντες - Στο «κάδρο» ο Άμραμπατ

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να μετατρέψει το ενδιαφέρον της για τον Έντσο Φερνάντες σε πρόταση η Λίβερπουλ. Την ίδια ώρα, στα  «ραντάρ» του Γιούργκεν Κλοπ παραμένει ο Σοφιάν Άμραμπατ

Λίβερπουλ: Προχωράει για Έντσο Φερνάντες - Στο «κάδρο» ο Άμραμπατ

Ασυνήθιστα δραστήρια παρουσιάζεται η Λίβερπουλ στα μεταγραφικά ενόψει τόσο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου του 2023 όσο και της θερινής. Μετά τα δημοσιεύματα από Αργεντινή και Πορτογαλία σχετικά με το ενδιαφέρον των Κόκκινων για τον Έντσο Φερνάντες, ήρθαν και οι πηγές από την Αγγλία να το επιβεβαιώσουν.

Συγκεκριμένα, η Λίβερπουλ φέρεται πως είναι έτοιμη να προσφέρει 90 εκατομμύρια ευρώ στην Μπενφίκα τον Ιανουάριο για τον κορυφαίο νεαρό ποδοσφαιριστή του Μουντιάλ του Κατάρ ενώ είναι διατεθειμένη να τον αφήσει δανεικό στην Πορτογαλία μέχρι το καλοκαίρι.

Η πρότασή της αναμένεται να φθάσει στα γραφεία της Μπενφίκα ακόμα και μέσα στην εβδομάδα ενώ «ψίθυροι» στην χώρα της Ιβηρικής αναφέρουν πως ο Έντσο Φερνάντες έχει θέσει ως προτεραιότητά του την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ με την οποία έχει συμφωνήσει ήδη ο ατζέντης του.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως για την Λίβερπουλ δεν τίθεται δίλημμα ανάμεσα στον Έντσο Φερνάντες και τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ καθώς ξεκάθαρος στόχος των κυπελλούχων Αγγλίας είναι να ντύσουν στα κόκκινα και τους δύο ποδοσφαιριστές.

Αυξάνονται οι πιθανότητες για Άμραμπατ

Και εάν για τον Φερντάντες και τον Μπέλινγκχαμ η Λίβερπουλ θα έπρεπε να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι του 2023, κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην περίπτωση του Σοφιάν Άμραμπατ.

Όπως μετέδωσαν ιταλικά ΜΜΕ, η Λίβερπουλ σκέφτονται σοβαρά να κινηθούν για την απόκτηση του Μαροκινού μέσου της Φιορεντίνα, ο οποίος ξεχώρισε στο Μουντιάλ, προκειμένου να ενισχύσουν άμεσα την μεσαία τους γραμμή.

Στην Φλωρεντία είναι πρόθυμοι να αποχωριστούν τον Άμραμπατ εάν βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό ανάμεσα στα 40-45 εκατομμύρια ευρώ. Ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει επίσης κάνει σαφές πως επιθυμεί την μετακίνησή του στο Άνφιλντ.

Σε κάθε περίπτωση, στην Λίβερπουλ θέλουν να αποκτήσουν τρεις ποδοσφαιριστές για τον άξονά τους μέσα στο 2023 καθώς οι Κεϊτά, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν και Μίλνερ θα αποτελέσουν παρελθόν.