Λίβερπουλ: Για προσύμφωνο με τον Έντσο Φερνάντες γράφουν οι Ισπανοί

Μετά τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ, και ο Έντσο Φερνάντες φαίνεται να οδεύει προς την Λίβερπουλ.

Λίβερπουλ: Για προσύμφωνο με τον Έντσο Φερνάντες γράφουν οι Ισπανοί

Το επόμενο καλοκαίρι θα μπορούσε να είναι το σημαντικότερο που είχε η Λίβερπουλ εδώ και χρόνια μετά την αποτυχία της νωρίτερα φέτος να αντιμετωπίσει ταξεκάθαρα προβλήματα στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Οι πιο πρόσφατες πληροφορίες από Αγγλία και Γερμανία αναφέρουν ότι η μεταγραφή του Τζουντ Μπέλινγκχαμ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην Λίβερπουλ είναι «πολύ κοντά», με τον νεαρό Άγγλο μέσο να αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 6 ετών.

Ένας άλλος μέσος που έχει συνδεθεί έντονα με μεταγραφή στην Αγγλία είναι το αστέρι της Μπενφίκα και της Αργεντινής, Έντσο Φερνάντες. Η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται επίσης πολύ για την μεταγραφή.

Μπορεί η Λίβερπουλ να αντέξει οικονομικά και τα δύο υπό αυτήν την ιδιοκτησία ή αυτές οι αναφορές μας λένε κάτι για μια αλλαγή στην ιδιοκτησία καθώς και για τις ίδιες τις συμφωνίες;

Και Έντσο Φερνάντες και Τζουντ Μπέλινγκχαμ;

Σύμφωνα με την AS Diaro, η Λίβερπουλ έχει καταλήξει σε προσύμφωνο για την απόκτηση του Έντσο Φερνάντες. Ο μέσος της Μπενφίκα, όπως και ο Μπέλινγκχαμ, είναι πολύ εντυπωσιακός στο Μουντιάλ του Κατάρ. Η ρήτρα αποδέσμευσής του για να αποχωρήσει από τον πορτογαλικό σύλλογο είναι περίπου 120 εκατομμύρια ευρώ.

Όταν ρωτήθηκε αν μπορεί να δει τον Έντσο Φερνάντες στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μάνου Σάινθ της AS Diaro απάντησε ως εξής:

«Θα ήθελα πολύ να τον δω στην Μαδρίτη και νομίζω ότι θα ταίριαζε τέλεια, αλλά αυτό που άκουσα είναι ότι έχει προσύμφωνο με την Λίβερπουλ».

Οι κυπελλούχοι Αγγλίας έχουν ψωνίσει πρόσφατα στην Πορτογαλία τις τελευταίες δύο μεταγραφικές περιόδους, φέρνοντας τόσο τον Λουίς Ντίας όσο και τον Ντάργουιν Νούνιες από την Πόρτο και την Μπενφίκα αντίστοιχα.

Εάν τα αποτελέσματα το επιτρέψουν, ο Έντσο Φερνάντες και ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ ενδέχεται να έρθουν αντιμέτωποι στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Εάν η μεταγραφική περίοδος πάει σωστά για την Λίβερπουλ, ο Έντσο Φερνάντες και ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ ενδέχεται να παίξουν ο ένας δίπλα στον άλλον την επόμενη σεζόν στα περίφημα κόκκινα της Λίβερπουλ.