Λίβερπουλ: Θέλει Μούσα Ντιαμπί για να καλύψει το κενό των Ζότα και Ντίας

Ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει τον Μούσα Ντιαμπί προκειμένου να ενισχύσει τις επιθετικές λύσεις της Λίβερπουλ με τους Ντιόγκο Ζότα και Λουίς Ντίας να απέχουν ακόμη από την επιστροφή τους στην δράση.

Λίβερπουλ: Θέλει Μούσα Ντιαμπί για να καλύψει το κενό των Ζότα και Ντίας

Η Λίβερπουλ κυνηγά μερικά επιθετικά ταλέντα στην αγορά, συμπεριλαμβανομένου του Μούσα Ντιαμπί. Ο εξτρέμ της Μπάγερ Λεβερκούζεν επρόκειτο να αποχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τα χρήματα που ζητούσε αποδείχτηκαν υπερβολικά για τους ενδιαφερόμενους συλλόγους.

Ο Μούσα Ντιαμπί μπορεί να αναζητήσει μεταγραφή τον Ιανουάριο για να φύγει από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, καθώς υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον νεαρό κυνηγό. Ο 23χρονος εξτρέμ ήταν μεγάλος στόχος για μερικές από τις ομάδες της Premier League, αλλά καμία ομάδα δεν έφτασε κοντά στο να συμφωνήσει με την γερμανική πλευρά.

Η Νιούκαστλ ήταν μια από τις ενδιαφερόμενες ομάδες κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Οι Καρακάξες διατηρούν το ενδιαφέρον τους, αλλά θα παραμείνουν επιφυλακτικοί εάν η Λεβερκούζεν συνεχίσει να απαιτεί τα ίδια χρήματα όπως και τον Αύγουστο.

Εκτός από τη Νιούκαστλ, ακόμη και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να ενδιαφέρεται με την Λίβερπουλ να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 23χρονο εξτρέμ της Λεβερκούζεν. Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει εντοπίσει την ανάγκη να φέρει επιθετικές ενισχύσεις τον Ιανουάριο και θα μπορούσε να στρέψει την προσοχή του στον Γάλλο.

Η σεζόν της Λίβερπουλ έχει πάει στραβά λόγω αρκετών παραγόντων, και ένας από αυτούς είναι ο τραυματισμός του Λουίς Ντίας. Ο Κολομβιανός εξτρέμ αναμένεται να μείνει εκτός δράσης μέχρι τον Μάρτιο, κάτι που μπορεί να κάνει τον Κλοπ να σκεφτεί το ενδεχόμενο να αποκτήσει έναν νέο παίκτη τον επόμενο μήνα.

Ο Ντιαμπί θα μπορούσε να παίξει και στις δύο πτέρυγες, αλλά ο Κλοπ θέλει να φέρει κάποιον στην αριστερή πλευρά της επίθεσης. Μια κίνηση θα μπορούσε να υλοποιηθεί εάν το τίμημα είναι στο εύρος της Λίβερπουλ, κάτι που ίσως χρειαστεί να διαπραγματευτεί με την Λεβερκούζεν. Εκ των υστέρων, ο Ντιαμπί θα μπορούσε να αποδειχθεί μια καλή, έξυπνη υπογραφή για τους Reds, ένας που θα μπορούσε να βελτιώσει δραστικά την επίθεσή τους.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν ενδιαφέροντα εάν κάποια άλλα ενδιαφερόμενα μέρη έρθουν με προτάσεις τον Ιανουάριο. Θα ωφελούσε πάρα πολύ την Λεβερκούζεν, αλλά όχι τόσο τη Λίβερπουλ, η οποία ιδανικά θα προσπαθήσει να μειώσει την τιμή από το να πληρώσει μια τεράστια αμοιβή.

Την φετινή σεζόν, ο Ντιαμπί μετρά 8 γκολ και 4 ασίστ σε 22 συμμετοχές με την Λεβερκούζεν.