Μπάγερν: Χάνει όλη την σεζόν ο Νόιερ – Έσπασε το πόδι του κάνοντας σκι

Ο τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου, Μάνουελ Νόιερ, θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν, αφού υπέστη κάταγμα στο πόδι ενώ βρισκόταν σε περιοδεία για σκι.

Μπάγερν: Χάνει όλη την σεζόν ο Νόιερ – Έσπασε το πόδι του κάνοντας σκι

Ο τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου, Μάνουελ Νόιερ, ο οποίος εκπροσώπησε την Γερμανία στο Μουντιάλ του Κατάρ καθώς αποκλείστηκαν στην φάση των ομίλων, ανάρτησε την είδηση του τραυματισμού του στα social media.

Ο 36χρονος επιβεβαίωσε ότι θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο του 2022-23, αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για το κάταγμα που υπέστη.

Σε δήλωσή του έγραψε: «Γεια παιδιά, τι να πω, το τέλος της χρονιάς θα μπορούσε σίγουρα να είχε πάει καλύτερα.

Ενώ προσπαθούσα να ξεκαθαρίσω το κεφάλι μου ενώ έκανα περιοδεία για σκι, έπαθα κάταγμα στο πόδι.

Η χθεσινή επέμβαση πήγε καλά. Ευχαριστώ πολύ τους γιατρούς! Ωστόσο, με πονάει να ξέρω ότι η τρέχουσα σεζόν τελείωσε για μένα.

Να προσέχετε! Ο Μανουέλ σας».

Τα νέα για τον τραυματισμό του θα αποτελέσουν πλήγμα για την Μπάγερν, η οποία βασίστηκε στον Νόιερ ως έναν από τους βασικούς της παίκτες την τελευταία δεκαετία.

Ο 34χρονος Σβεν Ούλραιχ είναι πιθανό να είναι ο αντικαταστάτης του Νόιερ, έχοντας πραγματοποιήσει οκτώ εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις για την Μπάγερν αυτή την σεζόν. Ο Άλεξ Νούμπελ, ο οποίος θα ήταν άλλη μια επιλογή για να τον αντικαταστήσει, είναι δανεικός στη Μονακό.

Ο Νόιερ, εν τω μεταξύ, έχει πραγματοποιήσει 488 συμμετοχές συνολικά για την Μπάγερν από τότε που μετακόμισε από τη Σάλκε το 2011.

Η Μπάγερν Μονάχου επιστρέφει στην δράση στην Bundesliga κόντρα στην Λειψία στις 20 Ιανουαρίου.