Τσέλσι: Ανεβάζουν ρυθμούς οι Ρις Τζέιμς και Φοφανά

Ο προπονητής της Τσέλσι, Γκρέιαμ Πότερ, επιβεβαίωσε ότι ο Ρις Τζέιμς και ο Ουέσλεϊ Φοφανά ενσωματώνονται σταδιακά στις προπονήσεις ενόψει της επιστροφής τους στην δράση.

Τσέλσι: Ανεβάζουν ρυθμούς οι Ρις Τζέιμς και Φοφανά

Ο 22χρονος Ρις Τζέιμς αναρρώνει από έναν τραυματισμό στο γόνατο που υπέστη στον αγώνα της Τσέλσι με την Μίλαν για το Champions League, ενώ ο Ουέσλεϊ Φοφανά αναρρώνει επίσης από ένα πρόβλημα στο γόνατο.

Λόγω των τραυματισμών τους, οι δύο ποδοσφαιριστές έχασαν την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν τις χώρες τους, την Αγγλία και τη Γαλλία, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Όμως, μιλώντας αποκλειστικά στον επίσημο ιστότοπο της Τσέλσι, ο Πότερ επιβεβαίωσε ότι τόσο ο Τζέιμς όσο και ο Φοφανά είναι κοντά στην επιστροφή στην πλήρη προπόνηση, αφού ταξίδεψαν στο Ντουμπάι για την χειμερινή προετοιμασία της Τσέλσι ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν.

Ο Πότερ είπε: «Ο Ρις (Τζέιμς) δεν προπονείται πλήρως, αλλά ενσωματώνεται στην προπόνηση μαζί με τον Ουέσλεϊ (Φοφάνα).

Ο Ουέσλεϊ είναι λίγο πιο πίσω, αλλά όχι πολύ μακριά».

Ο Πότερ έδωσε επίσης ενημέρωση για την κατάσταση τραυματισμού του αριστερού μπακ Μπεν Τσίλγουελ, ο οποίος επίσης έμεινε εκτός αποστολής της Αγγλίας λόγω τραυματισμού: «Ο Μπεν (Τσίλγουελ) επέστρεψε από την ατομική του δουλειά στο Ντουμπάι και τώρα δουλεύει πιο κοντά με τα παιδιά, αλλά ακόμα δεν προπονείται ομαδικά».

Ο Πότερ πρόσθεσε ότι ο Κέπα Αρριζαμπαλάγκα και ο Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ σημειώνουν επίσης πρόοδο με τους τραυματισμούς τους, οι οποίοι δέχτηκαν χτυπήματα λίγο πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Ο Κέπα δεν είναι ακόμα στην ομάδα, αλλά έχει εντείνει την αποθεραπεία του», πρόσθεσε ο Πότερ.

«Ο Ρούμπεν κάνει κάποια δουλειά στο γυμναστήριο, οπότε ελπίζουμε ότι μπορεί να συμμετάσχει την επόμενη εβδομάδα, αλλά θα δούμε πώς θα πάει.

Υπάρχουν πολλοί παίκτες σε διαφορετικά επίπεδα και αυτή είναι η πρόκληση, αλλά σημειώνουμε πρόοδο, οπότε αυτό είναι το θετικό».

Η Τσέλσι παίζει με την Μπόρνμουθ στις 27 Δεκεμβρίου στην επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ.