Λίβερπουλ: «Πετάει» για Ντουμπάϊ με επιστροφές

Με χαμόγελα αναχωρεί την Δευτέρα (5/12) η αποστολή της Λίβερπουλ για την προετοιμασία της στο Ντουμπάϊ με τους Λουίς Ντίας, Ναμπί Κεϊτά και Τζόελ Μάτιπ να επιστρέφουν στην δράση. «Μέσα» ο Ζότα, αλλά απέχει ακόμα από την επιστροφή του.

Λίβερπουλ: «Πετάει» για Ντουμπάϊ με επιστροφές

23 μέρες μετά την νίκη της Λίβερπουλ επί της Σαουθάμπτον, οι «κόκκινοι» συγκεντρώνονται ξανά την Δευτέρα (5/12) προκειμένου να αναχωρήσουν για Ντουμπάϊ για την χειμερινή προετοιμασία τους ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν.

Φυσικά θα υπάρχουν απουσίες με τους Χέντερσον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Άλισον, Φαμπίνιο, Φαν Ντάικ και Κονατέ να συνεχίζουν με τις εθνικές τους στα νοκ-άουτ του Μουντιάλ και τον Νούνιες, ο οποίος αποκλείστηκε με την Ουρουγουάη να έχει ακόμη μια εβδομάδα άδεια πριν ενσωματωθεί στην αποστολή στα ΗΑΕ.

Παρόλα αυτά, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα αισθανθεί… μοναξιά, καθώς θα έχει στην διάθεσή του παίκτες όπως οι Σαλάχ, Φιρμίνο, Τιάγκο, Γκόμεζ, Μίλνερ, Έλιοτ, Καρβάλιο, Τσιμίκας και Ρόμπερτσον.

Από εκεί και πέρα, ο Γερμανός θα δει να συμμετέχουν ξανά στο κανονικό πρόγραμμα τόσο ο Λουίς Ντίας, όσο και οι Ναμπί Κεϊτά και Τζόελ Μάτιπ, των οποίων οι απουσίες κόστισαν πολύ στους κυπελλούχους Αγγλίας.

Στο Ντουμπάϊ θα ταξιδέψει και ο Ντιόγκο Ζότα για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί όμως δεν αναμένεται να επιστρέψει στην δράση πριν τον Φεβρουάριο.

Τέλος, η Λίβερπουλ θα δώσει δύο φιλικά στα ΗΑΕ, απέναντι στην Λιόν (11/12) και την Μίλαν (16/11) με τα δύο ματς σε περίπτωση ισοπαλίας να κρίνονται στην διαδικασία των πέναλτι.

Οι «κόκκινοι» επιστρέφουν στην βάση τους στο Μέρσεϊσάιντ στις 17 Δεκεμβρίου, πέντε ημέρες πριν το σπουδαίο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι για το League Cup ενώ η επόμενη υποχρέωσή τους για την Premier League έρχεται στις 26 Δεκεμβρίου με αντίπαλο την Άστον Βίλα.