«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήξερε ότι αυτή η συνέντευξη θα τελειώσει την καριέρα του στην Γιουνάιτεντ»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γνώριζε ότι η συνέντευξή του στον Πιρς Μόργκαν θα σήμαινε το τέλος της καριέρας του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είπε ο ίδιος ο δημοσιογράφος.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήξερε ότι αυτή η συνέντευξη θα τελειώσει την καριέρα του στην Γιουνάιτεντ»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την Τρίτη ότι το συμβόλαιο του Ρονάλντο με τον σύλλογο λύθηκε. Σε ανακοίνωσή τους ανέφεραν ότι η αποχώρηση του Ρονάλντο ήταν «αμοιβαία συμφωνημένη».

Η αποχώρηση του Ρονάλντο ήρθε αφότου έδωσε μια αμφιλεγόμενη συνέντευξη στην οποία επέκρινε τον σύλλογο και την οικογένεια Γκλέιζερ, ενώ τόνισε ότι «δεν έτρεφε κανέναν σεβασμό» για τον προπονητή Έρικ τεν Χαγκ.

Και, μιλώντας στο FS1 στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Πιρς Μόργκαν είπε ότι πιστεύει ότι ο 37χρονος γνώριζε ότι η συνέντευξη αυτή θα σήμαινε το τέλος της δεύτερης θητείας του στο Old Trafford.

«Για να είμαι βάναυσα ειλικρινής, νομίζω ότι ήξερε», είπε ο Μόργκαν όταν ρωτήθηκε για το εάν πιστεύει ότι ο Ρονάλντο γνώριζε ποιες θα ήταν οι επιπτώσεις της συνέντευξης.

«Κοίτα, είναι πολύ έξυπνος τύπος, ο Κριστιάνο, ξέρει τι κάνει.

Εκείνος κι εγώ έχουμε δημιουργήσει μια σχέση πριν από μερικά χρόνια τώρα, και όταν μου τηλεφώνησε είπε «Θέλω να κάνω μια συνέντευξη, θέλω να τα πω όλα». θα πεις, τότε μάλλον θα πρέπει να φύγεις από το κλαμπ». Είπε: «Το ξέρω.» Άρα ήξερε σε τι έμπαινε.

Δεν πίστευε ότι ήταν σίγουρο, δεν ήθελε να πει στη συνέντευξη ότι σίγουρα θα φύγω, θα φύγω από την Γιουνάιτεντ. Αλλά αυτός ήταν ένας τύπος που στο τέλος της θητείας του ένιωσε ότι δεν τον σέβονταν ο προπονητής, ο Τεν Χαγκ, οι ιδιοκτήτες που είπε ότι δεν είχε καν συναντήσει ποτέ (και) από τα στελέχη του συλλόγου που δεν τον είχαν καν πιστέψει όταν είπε ότι η κόρη του ήταν άρρωστη.

Επομένως, τα βάζεις όλα μαζί, έχεις έναν άνθρωπο τον οποίο δεν σεβάστηκαν που πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος που έπαιξε ποτέ ποδόσφαιρο. Είπε αρκετά».