Ο Γκουντογκάν αποδοκιμάστηκε από τους Γερμανούς λόγω Ερντογάν

Στην πρεμιέρα του Nations League, στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Γερμανία και την Γαλλία, ο ποδοσφαιριστής Λικάι Γκουντογκάν, αποδοκιμάστηκε έντονα από τους Γερμανούς φιλάθλους στο Μόναχο.

Ο Γκουντογκάν αποδοκιμάστηκε από τους Γερμανούς λόγω Ερντογάν

Ο Λικά Γκοντογκάν, κατά την διάρκεια της αναμέτρησης Γερμανία - Γαλλία στο Μόναχο, αποδικιμάστηκε έντονα από τους Γερμανούς φιλάθλους στο γήπεδο. Ο διεθνής Γερμανός μέσος έχει βρεθεί στο... στόχαστρο, όπως συνέβη και με τον Μεσούτ Οζίλ, λόγω της συνάντησής του με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον περασμένο Μάιο στο Λονδίνο.

Μάλιστα, είναι αρκετοί εκείνοι που ζητούν να αποκλειστεί από την εθνική ομάδα της Γερμανίας, όπως και ο Μεσούτ Οζίλ, ο οποίος απογοητευμένος, αν και υπήρξε βασικός στέλεχος των επιτυχιών της γερμανικής ομάδας, δήλωσε πως αποχωρεί.

Ο Γκουντογκάν μπήκε αλλαγή στο 66ο λεπτό αντί του Γκορέτσκα κι ενώ αρκετοί από τους φιλάθλους τον χειροκρότησαν, υπήρξαν πάρα πολλοί που τον γιούχαραν. Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, πάντως, ήταν προετοιμασμένος για τις αρνητικές αντιδράσεις, όπως είχε δηλώσει πριν από την αναμέτρηση.

«Ελπίζω να μην υπάρξουν σφυρίγματα εναντίον μου, αν και δεν είναι εύκολο. Αν συμβεί, θα πρέπει να το αντιμετωπίσω. Θα είναι μια δοκιμασία, αλλά εγώ οφείλω να δείξω τον καλύτερο εαυτό μου» είχε πει ο Γκουντογκάν.