Κριστιάνο Ρονάλντο: Έλυσε το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έλυσε την συνεργασία του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλέον είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έλυσε το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ελεύθερος κυκλοφορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε σε συμφωνία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για την λύση του συμβολαίου του. Το έργο αυτό εξελίχθηκε γρήγορα και η έξοδος του 37χρονου ανακοινώθηκε την Τρίτη (22/11) το απόγευμα.

Ο Ρονάλντο έδωσε μια άκρως επικριτική συνέντευξη πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο - όπου ο επιθετικός πρόκειται να παίξει για την Πορτογαλία - στην οποία κατηγόρησε τους εργοδότες του για προδοσία και εξαπέλυσε μύδρους κατά του προπονητή Έρικ τεν Χαγκ, καθώς και της ιεραρχίας του συλλόγου.

Η ομάδα του Ολντ Τράφορντ εξέδωσε ανακοίνωση την περασμένη Πέμπτη, η οποία έγραφε: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει σήμερα το πρωί τα κατάλληλα μέτρα ως απάντηση στην πρόσφατη συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στα ΜΜΕ.

Δεν θα κάνουμε περαιτέρω σχόλια μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία».

Όλοι οι κορυφαίοι παίκτες υπογράφουν συμβόλαιο εργασίας στην Premier League με τις ομάδες τους. Σύμφωνα με αυτή την συμφωνία, υποχρεούνται να «συμμορφώνονται και να ενεργούν σύμφωνα με όλες τις νόμιμες οδηγίες οποιουδήποτε εξουσιοδοτημένου αξιωματούχου του συλλόγου» και δεν επιτρέπεται να «γράψουν ή να πουν οτιδήποτε είναι πιθανό να φέρει τον σύλλογο σε δυσφήμιση… ή να προκαλέσει ζημιά στον σύλλογο».

Ο Ρονάλντο είπε ότι «αισθάνθηκε προδομένος» από τον σύλλογο σε συνέντευξή του στον Πιρς Μόργκαν, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα The Sun.

Ο Πορτογάλος αστέρας πρόσθεσε ότι αισθάνεται ότι τον αναγκάζουν να φύγει από την Γιουνάιτεντ, «Όχι μόνο από τον προπονητή (Έρικ τεν Χαγκ), αλλά και από δύο ή τρία άλλα άτομα γύρω από τον σύλλογο».

Είπε: «Αισθάνομαι προδομένος. Κάποιοι άνθρωποι, νιώθω, ότι δεν με θέλουν εδώ. Όχι μόνο φέτος, αλλά και πέρυσι».

Ο Ρονάλντο αναφέρθηκε επίσης στη σχέση του με τον Τεν Χαγκ, προσθέτοντας: «Δεν τον σέβομαι γιατί δεν δείχνει σεβασμό για μένα.

Αν δεν έχεις σεβασμό για μένα, δεν θα έχω ποτέ σεβασμό για σένα».

Μίλησε επίσης για την εποχή του Ραλφ Ράνγκνικ στον σύλλογο, ο οποίος διορίστηκε προσωρινός προπονητής μετά την αποχώρηση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ την περασμένη σεζόν.

«Αν δεν είσαι καν προπονητής, πώς θα το κάνεις είναι το αφεντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Δεν τον είχα καν ακούσει ποτέ».

Ο Ρονάλντο είπε στην Γιουνάιτεντ ότι ήθελε να φύγει το περασμένο καλοκαίρι, εάν λάμβαναν κατάλληλη πρόταση, αλλά δεν έφτασαν ικανοποιητικές προτάσεις.

Ο Ρονάλντο έχει δυσκολευτεί να βρει την φόρμα του στο γκολ αυτή την σεζόν. Ο Πορτογάλος διεθνής έχει πετύχει ένα γκολ σε 10 εμφανίσεις στην Premier League αυτή τη σεζόν.

Ωστόσο, έπαιξε πιο σημαντικό ρόλο στο Europa League. Ο Ρονάλντο ξεκίνησε και στους έξι αγώνες της Γιουνάιτεντ στη διοργάνωση, σκοράροντας δύο γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ.