Κλοπ: Δήλωσε «έκπληκτος» για την μη κλήση του Φιρμίνο για το Μουντιάλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ εξέφρασε την έκπληξή του που ο Ρομπέρτο ​​Φιρμίνο έμεινε εκτός αποστολής της Βραζιλίας για το Μουντιάλ - αλλά αποκάλυψε ότι οι συνομιλίες για την επέκταση του συμβολαίου του βρίσκονται σε εξέλιξη.

Κλοπ: Δήλωσε «έκπληκτος» για την μη κλήση του Φιρμίνο για το Μουντιάλ

Ο Φιρμίνο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Βραζιλίας τον Σεπτέμβριο για τα διεθνή φιλικά εναντίον της Γκάνας και της Τυνησίας, αλλά δεν αγωνίστηκε και δεν έχει παίξει για την Εθνική του ομάδα του από το περσινό Κόπα Αμέρικα.

Έμεινε εκτός από την τελική επιλογή του Τίτε για το τουρνουά του Κατάρ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να παραδέχεται ότι ξαφνιάστηκε από την απόφαση.

«Ένα πλήγμα, σίγουρα», είπε όταν ρωτήθηκε για τον Φιρμίνο, ο οποίος σκόραρε στον τελευταίο αγώνα της Λίβερπουλ πριν από την διακοπή, με την Σαουθάμπτον. «Δεν μπορούσατε να το δείτε (τον αντίκτυπο) στην προπόνηση, αλλά σίγουρα.

Ήταν (πλήγμα) για μένα για να είμαι ειλικρινής. Είμαι χαρούμενος που έχουμε τον Μπόμπι, αλλά του αξίζει. Νομίζω ότι του αξίζουν τα πάντα, για να είμαι ειλικρινής.

Απλώς δείχνει πόσο απίστευτα καλή και ταλαντούχα είναι αυτή η ομάδα της Βραζιλίας αν μπορείς να αφήσεις έναν παίκτη σαν τον Μπόμπι Φιρμίνο εκτός. Παραφροσύνη.

Φυσικά, θα μιλήσουμε. το κάναμε ήδη, και ίσως θα το ξανακάνουμε. Είναι καλά, αλλά, όπως όλοι μπορούν να φανταστούν, πολύ απογοητευμένος».

Ο Φιρμίνο έχει πραγματοποιήσει σχεδόν 250 εμφανίσεις στην Premier League με την Λίβερπουλ από τότε που έφτασε το 2015, σκοράροντας 78 γκολ και μετρώντας 49 ασίστ.

Ο 31χρονος μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και θα μπορούσε να μιλήσει με όποια ομάδα θέλει από τον Ιανουάριο, αλλά ο Κλοπ είπε ότι οι συνομιλίες συνεχίζονται για πιθανή επέκταση της παραμονής τοθ στο Άνφιλντ.

Συγκεκριμένα, ο Κλοπ είπε: «Γίνονται επίσης κανονικές συζητήσεις, οπότε θα δούμε τι θα συμβεί εκεί».

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο μετρά φέτος 9 γκολ και 4 ασίστ σε 21 ματς με την Λίβερπουλ.