Τότεναμ: Θέλει να «δέσει» τον Κόντε με νέο συμβόλαιο

Η Τότεναμ ξεκίνησε τις συζητήσεις με τον Αντόνιο Κόντε για νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο.

Τότεναμ: Θέλει να «δέσει» τον Κόντε με νέο συμβόλαιο

Στις τάξεις της Τότεναμ πάρχει αισιοδοξία ότι θα μπορέσουν να συμφωνήσουν για ένα νέο συμβόλαιο με Αντόνιο Κόντε.

Το τρέχον συμβόλαιο του Ιταλού προπονητή με τον σύλλογο του βόρειου Λονδίνου - που ανέλαβε την Τότεναμ τον Νοέμβριο του περασμένου έτους - λήγει στο τέλος αυτής της σεζόν. Αλλά υπάρχει μια οψιόν εντός αυτής της σύμβασης για παράτασή της.

Ο άλλοτε μέσος της Γιουβέντους εντυπωσίασε μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «σπιρουνιών», οδηγώντας τους στην πρώτη τετράδα και η Τότεναμ ξεκίνησε αυτή την σεζόν όντας σε καλή φόρμα. Είναι τρίτη στην Premier League και κρατά στα χέρια της την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Μαρσέιγ την Τρίτη (1/11, 22:00).

Ο Κόντε επέβλεψε επίσης μια αξιοσημείωτη ανατροπή το Σάββατο καθώς η Τότεναμ επέστρεψε από το 2-0 στην έδρα της Μπόρνμουθ για να κερδίσει το παιγνίδι με 3-2.

Εάν τελικά οι άνθρωποι της Τότεναμ πείσουν τον Κόντε να παρατείνει την παραμονή του στο Βόρειο Λονδίνο, τότε ο Ιταλός πιθανότατα θα παραμείνει στην ομάδα για περισσότερες από δύο σεζόν.

Η τελευταία φορά που ο Κόντε έμεινε σε μία δουλειά για περισσότερο από αυτό το χρονικό διάστημα ήταν η περίοδός του στην Γιουβέντους μεταξύ 2011 και 2014. Ποτέ δεν βρέθηκε σε μια ομάδα για περισσότερα από τρία χρόνια.