Πότερ: «Η Τσέλσι δικαιούταν μόνο την ισοπαλία με την Γιουνάιτεντ»

Ο Γκρέιαμ Πότερ παραδέχθηκε ότι η Τσέλσι δεν άξιζε να νικήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού ένα τέρμα στις καθυστερήσεις κόστισε στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς.

Πότερ: «Η Τσέλσι δικαιούταν μόνο την ισοπαλία με την Γιουνάιτεντ»

Ο σύλλογος του δυτικού Λονδίνου προηγήθηκε στο 87ο λεπτό χάρη στο πέναλτι του Ζορζίνιο, αλλά ισοφαρίστηκε αργά στον πρόσθετο χρόνο, αφού μια κεφαλιά του Κασεμίρο χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα.

Ο προπονητής της Τσέλσι παραδέχτηκε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν καλύτερη σε ορισμένες φάσεις του αγώνα και ότι ένας βαθμός αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Συγκερκιμένα, ο Γκρέιαμ Πότερ είπε στο BBC: «(Υπήρχαν) πολλά θετικά όσον αφορά την προσπάθεια που κατέβαλαν τα αγόρια στο παιχνίδι. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν καλύτερη από εμάς τα πρώτα 30 λεπτά και έπρεπε να απαντήσουμε και ένιωσα ότι το κάναμε αυτό.

Δεν ήταν από έλλειψη προσπάθειας. Τα αγόρια έδωσαν τα πάντα, όταν σκοράρεις τόσο αργά, υπάρχει η αίσθηση ότι έχεις χάσει πόντους, αλλά κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ο ένας βαθμός είναι μάλλον σωστός.

Όταν σκοράραμε, λόγω της σκληρής μάχης που κάναμε, είναι δύσκολο να ελέγξουμε τα πράγματα που μπαίνουν στη μεγάλη περιοχή. Πρέπει να αποδεχτούμε το θέμα και να ανασυνταχθούμε για να πάμε ξανά την Τρίτη.

Δεν μπορώ να σταθώ εδώ και να πω ότι αξίζαμε την νίκη. Οι δύο ομάδες πήγαν καλά και ένας βαθμός είναι σχεδόν σωστός».

Η Τσέλσι ταξιδεύει στην Αυστρία για να παίξει με την Σάλτσμπουργκ την Τρίτη (25/10) πριν ταξιδέψει στο Μπράιτον το Σάββατο.