Μπρέντφορντ: Προσφέρει νέο, βελτιωμένο συμβόλαιο στον Τόμας Φρανκ

Η Μπρέντφορντ ξεκίνησε τις πρώτες συζητήσεις με τον προπονητή της Τόμας Φρανκ προσφέροντάς του νέο, βελτιωμένο συμβόλαιο.

Μπρέντφορντ: Προσφέρει νέο, βελτιωμένο συμβόλαιο στον Τόμας Φρανκ

Ο Τόμας Φρανκ δεσμεύτηκε στην Μπρέντφορντ μέχρι το 2025 τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, αλλά από την ομάδα θέλουν να προσφέρουν στον Δανό προπονητή βελτιωμένους όρους.

Ο 49χρονος τεχνικός έχει ακουστεί στο ρεπορτάζ της Λέστερ και της Μπράιτον αυτή την σεζόν, αλλά είπε στους δημοσιογράφους μετά την νίκη 2-0 της ομάδας του επί της Μπράιτον την Παρασκευή ότι «το απολαμβάνει πραγματικά» στην Μπρέντφορντ.

Από τότε που έγινε πρώτος προπονητής τον Οκτώβριο του 2018, ο Φρανκ έχει επιβλέψει μια από τις πιο επιτυχημένες περιόδους στην ιστορία του συλλόγου.

Ο σύλλογος του δυτικού Λονδίνου έχασε οκτώ από τους 10 πρώτους αγώνες του πέρσι προτού ο Φρανκ τον οδηγήσει στην 12η θέση του πίνακα της Τσάμπιονσιπ τη σεζόν 2018-19. Την επόμενη χρονιά έχασαν την αυτόματη άνοδο κατά δύο πόντους και στην συνέχεια έχασαν 2-1 μετά την παράταση από την Φούλαμ στον τελικό των play-off.

Η Μπρέντφορντ πούλησε τους πρώτους σκόρερ της Όλι Γουάτκινς και Σάιντ Μπενραχάμα στην Άστον Βίλα και την Γουέστ Χαμ εκείνο το καλοκαίρι, ωστόσο ο Φρανκ κατέγραψε άλλη μια τρίτη θέση και κέρδισε την Σουόνσι Σίτι με 2-0 στον τελικό των play-off στο Γουέμπλεϊ για να εξασφαλίσει την άνοδο.

Παρά το γεγονός ότι λειτουργούσε με έναν από τους μικρότερους προϋπολογισμούς στην κατηγορία, η Μπρέντφορντ τερμάτισε 13η στην πρώτη κατηγορία πέρυσι, 11 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Μπρέντφορντ είναι όγδοη στον πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ μετά από 10 αγώνες αυτήν την σεζόν και ο επόμενος αγώνας της είναι κόντρα στην Τσέλσι την Τετάρτη.