Λίβερπουλ: Ανησυχία για Ζότα, φόβοι ότι έπαθε σοβαρή ζημιά

Ο Ντιόγκο Ζότα θα υποβληθεί σήμερα (17/10) σε εξετάσεις με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο πως ο κυνηγός της Λίβερπουλ έχει υποστεί σοβαρή ζημιά στην γάμπα και κινδυνεύει να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο

Λίβερπουλ: Ανησυχία για Ζότα, φόβοι ότι έπαθε σοβαρή ζημιά

Ο Ντιόγκο Ζότα έκανε μια αψεγάδιαστη εμφάνιση στην νίκη της Λίβερπουλ επί της Μάντσεστερ Σίτι με 1-0 όμως ήταν άτυχος καθώς αποχώρησε με φορείο στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο Πορτογάλος κυνηγός θα υποβληθεί σήμερα (17/10) σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, με τις πρώτες εκτιμήσεις πάντως να κάνουν λόγο για σοβαρή ζημιά στην γάμπα. Γεγονός που σημαίνει πως ο 25χρονος κινδυνεύει να χάσει το Μουντιάλ, το οποίο ξεκινά σε κάτι λιγότερο από 40 ημέρες στο Κατάρ.

Η Λίβερπουλ δεν θέλει ούτε να σκέφτεται πως θα στερηθεί ακόμη έναν ποδοσφαιριστή σε μια τόσο φορτωμένη καμπή της σεζόν καθώς ήδη έχει χάσει με τραυματισμό τους Λουίς Ντίας, Τζόελ Μάτιπ, Ιμπραχίμα Κονατέ, Ναμπί Κεϊτά, Αρτούρ, και Κάλβιν Ράμσεϊ ενώ και οι Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν και Κέρτις Τζοόυνς τώρα επανέρχονται από τους δικούς τους τραυματισμούς.