Λίβερπουλ: Δίχως σταματημό τα προβλήματα, δύο εβδομάδες εκτός Αλεξάντερ-Άρνολντ και Μάτιπ

Δεν σταματούν τα προβλήματα για την Λίβερπουλ καθώς μετά τον Λουίς Ντίας, ο Γιούργκεν Κλοπ θα στερηθεί και τις υπηρεσίες των Τζόελ Μάτιπ και Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ σε ένα πολύ δύσκολο κομμάτι της σεζόν. 

Λίβερπουλ: Δίχως σταματημό τα προβλήματα, δύο εβδομάδες εκτός Αλεξάντερ-Άρνολντ και Μάτιπ

Τα προβλήματα τραυματισμών της Λίβερπουλ συνεχίζονται με τον Τζόελ Μάτιπ να αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για δύο έως τρεις εβδομάδες λόγω ενός προβλήματος στη γάμπα.

Ο πρώην διεθνής με το Καμερούν αμυντικός αντικαταστάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο της ήττας της Κυριακής στην Premier League από την Άρσεναλ στο Emirates.

Ο Ιμπραχίμα Κονατέ, ο οποίος δεν έχει ξεκινήσει ακόμη σε κάποιον αγώνα αυτή την σεζόν, πρόκειται να τον αντικαταστήσει ως κεντρικός αμυντικός για την σύγκρουση με την Ρέιντζερς για το Champions League στο Ibrox την Τετάρτη. Ο Μάτιπ είναι επίσης βέβαιο ότι θα χάσει την αναμέτρηση της Κυριακής με την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι στο Άνφιλντ.

Ο Κονατέ έκανε την επιστροφή του ερχόμενος από τον πάγκο στο Emirates έπειτα από δύο μήνες εκτός και η επιστροφή του Γάλλου σε πλήρη φυσική κατάσταση έρχεται στην κατάλληλη στιγμή δεδομένης της απουσίας του Μάτιπ.

Ο Κλοπ θα μπορούσε επίσης να στραφεί στον Τζο Γκόμεζ, αλλά ο Άγγλος διεθνής είναι πιθανό να χρειαστεί να χρησιμοποηθεί στην θέση του δεξιού μπακ με τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ να είναι επίσης εκτός δράσης.

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ πρόκειται να λείψει για περίπου δύο εβδομάδες λόγω του τραυματισμού στον αστράγαλο που υπέστη κόντρα στην Άρσεναλ. Δεν εμφανίστηκε για το δεύτερο ημίχρονο αφού χτυπήθηκε από τις τάπες του Γκάμπριελ Μαρτινέλι.

Ο Κλοπ έχει μείνει να μετράει το κόστος της καταστροφικής ήττας της Κυριακής. Εκτός από την απώλεια των Μάτιπ και Αλεξάντερ-Άρνολντ, ο Λουίς Ντίας υπέστη τραυματισμό στο γόνατο την Κυριακή που θα τον κρατήσει εκτός μέχρι την λήξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Κολομβιανός κυνηγός δεν χρειάζεται χειρουργική επέμβαση, αλλά δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του Κλοπ για στους επόμενους 10 αγώνες της Λίβερπουλ πριν σταματήσει η σεζόν τον επόμενο μήνα λόγω του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Η Λίβερπουλ, η οποία βρίσκεται στην 10η θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Premier League με μόλις 10 βαθμούς σε οκτώ αγώνες, έχει παρεμποδιστεί από μια σειρά από τραυματισμούς.

Ο δανεικός μέσος Αρτούρ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση το περασμένο Σαββατοκύριακο και αναμένεται να μείνει εκτός για τρεις έως τέσσερις μήνες. Ο Ναμπί Κεϊτά βρίσκεται επίσης εκτός δράσης ενώ ο Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν επέστρεψε μόλις την Τρίτη στις προπονήσεις.

Τα καλά νέα για τον Κλοπ είναι ότι ο αριστερός μπακ Άντι Ρόμπερτσον επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από έναν μήνα εκτός. Ο Γερμανός προπονητής πρέπει να αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει εναντίον της Ρέιντζερς ή θα τον κρατήσει για τη σύγκρουση της Κυριακής με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.