Λίβερπουλ: Σοβαρό πλήγμα με Αρτούρ - Εκτός δράσης για 3-4 μήνες

Ο Αρτούρ Μέλο υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση το περασμένο Σαββατοκύριακο με τον μέσο της Λίβερπουλ να αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τρεις με τέσσερις μήνες.

Λίβερπουλ: Σοβαρό πλήγμα με Αρτούρ - Εκτός δράσης για 3-4 μήνες

Είναι μια καταστροφική οπισθοδρόμηση για τον διεθνή Βραζιλιάνο που έκανε μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσει την εκτίμηση του Γιούργκεν Κλοπ από τότε που εντάχθηκε στην Λίβερπουλ ως δανεικός από την Γιουβέντους την τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Ο προπονητής των Κυπελλούχων Αγγλίας, Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε την περασμένη Παρασκευή ότι ο Αρτούρ είχε μείνει εκτός αποστολής από τη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ επί της Ρέιντζερς, αφού υπέστη τραυματισμό κατά την διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας στο Κίρκμπι.

Περαιτέρω αξιολόγηση είχε ως αποτέλεσμα το ιατρικό προσωπικό να αποφασίσει ότι μια επέμβαση είναι η καλύτερη πορεία δράσης. Ο 26χρονος δεν θα παίξει ξανά μέχρι το 2023.

Ο Αρτούρ έχει παίξει μόλις 13 λεπτά ποδοσφαίρου πρώτης ομάδας για την ομάδα του Κλοπ μέχρι στιγμής αυτή την σεζόν.

Παράλληλα, μεγάλη ανησυχία υπάρχει στις τάξεις των Κόκκινων και για την κατάσταση των Αλεξάντερ-Άρνολντ και Λουίς Ντίας οι οποίοι αποχώρησαν τραυματίες από το ματς με την Άρσεναλ.