Νιουκάστλ: Έκλεσε τον 18χρονο Γκαράνγκ Κουόλ για τον Ιανουάριο

Η Νιουκάστλ ανακοίνωσε ότι ο Γκαράνγκ Κουόλ θα ενταχθεί στον σύλλογο από την Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς τον Ιανουάριο.

Νιουκάστλ: Έκλεσε τον 18χρονο Γκαράνγκ Κουόλ για τον Ιανουάριο

Πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι παρακολουθούσαν τον 18χρονο κυνηγό, αλλά η Νιουκάστλ κέρδισε τον ανταγωνισμό για να αποκτήσει τον Κουόλ τη νέα χρονιά.

Ο Κουόλ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Αυστραλίας κόντρα στην Νέα Ζηλανδία την περασμένη εβδομάδα, αποκάλυψε την χαρά του που σφράγισε τη μεταγραφή του στην Premier League.

«Είναι εξωπραγματικό», είπε ο Κουόλ στην επίσημη ιστοσελίδα της Νιουκάστλ. «Ως νεαρό αγόρι στην Αυστραλία, η Premier League είναι το κύριο πράγμα που παρακολουθούν όλοι, αλλά κανείς δεν πιστεύει ότι θα φτάσει σε αυτά τα ύψη. Το να είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους, να είμαι στη θέση που είμαι, είναι καταπληκτικό.

Τώρα που υπέγραψα στη Νιουκάστλ, θέλω να προπονηθώ σκληρά, να παίξω σκληρά, ελπίζω να πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να επιστρέψω εδώ».

Ο αθλητικός διευθυντής της Νιουκάστλ, Νταν Άσγουορθ, πρόσθεσε: «Ο Γκαρανγκ (Κουόλ) είναι ένα πολλά υποσχόμενο νεαρό ταλέντο και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσει την εξέλιξή του ως παίκτης της Νιουκάστλ.

Η φιλοσοφία μας είναι να επενδύσουμε στην ακαδημία μας και σε συναρπαστικούς νέους παίκτες για το μέλλον, καθώς και σε παίκτες που πρέπει να έχουν άμεσο αντίκτυπο στην πρώτη ομάδα.

Ευχόμαστε στον Γκαράνγκ καλή τύχη στα εναπομείναντα παιχνίδια του με την Σέντραλ Κόουστ Μάρινερς και ελπίζουμε να τον δούμε ξανά στη διεθνή σκηνή πολύ σύντομα».

Η Νιουκάστλ επιστρέφει στην Premier League αυτό το Σαββατοκύριακο, όταν ταξιδεύει στο δυτικό Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Φούλαμ.

Η ομάδα του Έντι Χάουι είναι 10η στην βαθμολογία ύστερα από επτά αγώνες πρωταθλήματος.

Έχει κερδίσει οκτώ βαθμούς έχοντας μία νίκη, πέντε ισοπαλίες και μία ήττα από τους πρώτους αγώνες της στην Premier League.