Nations League: «Διπλά» για Βουλγαρία, Γεωργία και Εσθονία

Η Βουλγαρία κέρδισε στα Σκόπια την Βόρεια Μακεδονία (0-1) και η Γεωργία στο Γιβραλτάρ (1-2) στην καταληκτική αγωνιστική της Λιγκ 3 του Nations League

Nations League: «Διπλά» για Βουλγαρία, Γεωργία και Εσθονία

Η έκτη και τελευταία αγωνιστική στο τέταρτο γκρουπ της Λιγκ 3 για το Nations League ήταν εκ των προτέρων δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Γεωργία είχε διασφαλίσει την άνοδο στην δεύτερη κατηγορία και το Γιβραλτάρ είχε υποχρεωθεί σε υποβιβασμό στην τέταρτη κατηγορία.

Έγιναν πάντως ενδιαφέροντες αγώνες με ένταση, όπου από τη μια στα Σκόπια η Βουλγαρία επικράτησε της Βόρειας Μακεδονίας (0-1), χάρη στο γκολ του Ντεσπότοφ στο 50’. Στους Σκοπιανούς στοίχισε η αποβολή του Τοντορίσκι στο 14’.

Στο Γιβραλτάρ η Γεωργία ολοκλήρωσε την αήττητη πορεία της στον όμιλο με το διπλό (1-2) επί της αδύναμης τοπικής ομάδας. Τα γκολ των φιλοξενούμενων οι Καβαρατσκέλια (19’) και Τσιταϊσβίλι (49’), ενώ μείωσε ο Άνεσλι στο 76’.

Η βαθμολογία-6η αγωνιστική (Λιγκ 3-γκρουπ 4)

Γεωργία 16, Βουλγαρία 9, Βόρεια Μακεδονία 7. Γιβραλτάρ 1.

Στην Λιγκ 4 και στον δεύτερο όμιλο, η Εσθονία επισφράγισε την ήδη δεδομένη άνοδο στην τρίτη κατηγορία με το απόλυτο των νικών και εύκολο διπλό επί του Σαν Μαρίνο, που αποτέλεσε και σε αυτήν την διοργάνωση τον σάκο του μποξ (0-4). Τα γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχαν οι Ανιέρ (38’, 79’), Τενίστε (56’) και Σαπινεν (69’).

Η βαθμολογία-4η αγωνιστική (Λιγκ 4-γκρουπ 2)

Εσθονία 12, Μάλτα 6, Σαν Μαρίνο 0.