Nations League: Έσπασε το αήττητο, αλλά ανέβηκε κατηγορία το Καζακστάν

Για το τρίτο γκρουπ της Λιγκ 3 στο Nations League, το Καζακστάν υπέστη την πρώτη ήττα στο Αζερμπαϊτζάν (3-0), αλλά ανέβηκε κατηγορία. Η Σλοβακία δεν κέρδισε ούτε την υποβιβασμένη Λευκορωσία (1-1)

Nations League: Έσπασε το αήττητο, αλλά ανέβηκε κατηγορία το Καζακστάν

Από τους πλέον «αντιεμπορικούς» ομίλους ήταν εξαρχής το τρίτο γκρουπ της Λιγκ 3 στο Nations League, ενώ επιπλέον πριν από την τελευταία αγωνιστική όλα είχαν κριθεί. Το μόνο που έμενε να ξεκαθαρίσει ήταν αν το Καζακστάν θα ανέβαινε στην δεύτερη κατηγορία αήττητο, αλλά αυτό δε συνέβη έπειτα από την ήττα του από το Αζερμπαϊτζάν στο Μπακού, με 3-0.

Οι Καζάκοι έμειναν με παίκτη λιγότερο εξαιτίας αποβολής του Αλίπ με δύο κίτρινες (34’, 35’) για σκληρό μαρκάρισμα και διαμαρτυρία και έτσι οι γηπεδούχοι πήραν την νίκη γοήτρου, ολοκληρώνοντας στην δεύτερη θέση του ομίλου, χάρη στα γκολ των Μαρόσκιν (66’), Όζομπιτς (74’) και Νουρίεβ (90’)

Στο έτερο ματς του ομίλου, η Σλοβακία επιβεβαίωσε την κακή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται σε αυτήν την χρονική συγκυρία, αφού δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε την ήδη υποβιβασμένη Λευκορωσία (1-1). Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μπακχάρ στο 45’, ενώ οι Σλοβάκοι απλά ισοφάρισαν με τον Ζρέλακ στο 65’.

Η τελευταία αγωνιστική (6η): Αζερμπαϊτζάν-Καζακστάν 3-0, Σλοβακία-Λευκορωσία 1-1.

Η τελική βαθμολογία-6η αγωνιστική (Λιγκ 3-γκρουπ 3): Καζακστάν 13, Αζερμπαίτζάν 10, Σλοβακία 7, Λευκορωσία 3.