Λίβερπουλ: Δεν βιάζεται να αποφασίσει για την ανανέωση ο Κεϊτά

Ο Ναμπί Κεϊτά φαίνεται πως εξετάζει τις -δελεαστικές- επιλογές του προτού απαντήσει στην πρόταση της Λίβερπουλ για την ανανέωση του συμβολαίου του. 

Λίβερπουλ: Δεν βιάζεται να αποφασίσει για την ανανέωση ο Κεϊτά

Το συμβόλαιο του Ναμπί Κεϊτά με την Λίβερπουλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και από τον Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει όπου θέλει ως ελεύθερος. Έτσι, οι κυπελλούχοι Αγγλίας του έχουν ήδη κάνει πρόταση για επέκταση της συνεργασίας τους.

Παρόλα αυτά, ο μέσος από την Γουϊνέα δεν φαίνεται να βιάζεται να απαντήσει στην πρόταση των «κόκκινων», οι οποίοι δεν έχουν καταθέσει ανάλογη πρόταση στους Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν και Τζέιμς Μίλνερ, οι οποίοι επίσης μένουν ελεύθεροι με το πέρας της σεζόν.

Ο λόγος για τον οποίο ο Κεϊτά παίρνει τον χρόνο του είναι το άκρως δελεαστικό ενδιαφέρον που έχουν δείξει για εκείνον δύο μεγάλες ομάδες της Bundesliga. Ο λόγος για την πρώην ομάδα του, Λειψία αλλά και την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν προσεγγίσει τον Κεϊτά για να τον υπογράψουν ως ελεύθερο ενώ αξίζει να αναφερθεί πως δεν είναι οι μόνες που τον έχουν στην λίστα τους.