Λίβερπουλ: Προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Κεϊτά

Ο Ναμπί Κεϊτά διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Λίβερπουλ και σύμφωνα με δημοσίευμα η ομάδα του Κλοπ του έχει κάνει πρόταση για επέκταση της συνεργασίας τους. 

Λίβερπουλ: Προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Κεϊτά

Ο Ναμπί Κεϊτά βρίσκεται στην Λίβερπουλ από το 2018 έχοντας αγωνιστεί σε 117 παιγνίδια με απολογισμό 11 γκολ και 7 ασίστ. Ο μέσος από την Γουινέα πλέον έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και από τον Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος σε όποια ομάδα θέλει.

Η Λίβερπουλ δεν θέλει να συμβεί κάτι τέτοιο και σύμφωνα με το FootyInsider έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την μεριά του ποδοσφαιριστή για την επέκταση της συνεργασίας τους. Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως στους κυπελλούχους Αγγλάις υπάρχει αυξημένη αισιοδοξία πως θα επέλθει συμφωνία.

Οι κόκκινοι δεν θέλουν να χάσουν τον Κεϊτά ως ελεύθερο και είναι θετικοί στο να κρατήσουν την οικονομική αξία του στην ομάδα.

Ο 27χρονος μέσος έχει αγωνιστεί μόλις μια φορά φέτος με την Λίβερπουλ, στο Community Shield απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι τον Ιούλιο καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στον μηριαίο.