Πάντεφ: Κρεμάει τα παπούτσια του ο σπουδαίος Βορειομακεδόνας επιθετικός

Ο σπουδαίος Βορειομακεδόνας επιθετικός Γκόραν Πάντεφ ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την ενεργό δράση. 

Πάντεφ: Κρεμάει τα παπούτσια του ο σπουδαίος Βορειομακεδόνας επιθετικός

Ο Γκόραν Πάντεφ σταματάει το ποδόσφαιρο. Σε συνέντευξή του στην Ιταλία (Gazzetta dello Sport), δήλωσε πως πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του.

«Μετά από είκοσι χρόνια... Ο μεγάλος μου γιος είναι σχεδόν 13 χρονών και τον είδα μόνο στα διαλείμματα μεταξύ του ενός πρωταθλήματος και του άλλου. Τώρα, θέλω να αφοσιωθώ στην οικογένεια. Θα ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο γιατί δεν ξέρω να κάνω κάτι άλλο.

Όλο το καλοκαίρι δεν σκεφτόμουν το ποδόσφαιρο. Και όταν συμβαίνει αυτό, χαλαρώνεις, τρως και προπονείσαι λίγο. Δεν έχω πια το κεφάλι να ξεκινήσω προπόνηση», εξήγησε ο Πάντεφ.

O 39χρονος πλέον Πάντεφ έπαιξε πέρσι σε Τζένοα και Πάρμα. Έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ίντερ, Σπέτσια, Ανκόνα, Λάτσιο, Νάπολι, Γαλατασαράι.

Με την Ίντερ έχει κατακτήσει το Champions League, το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων αλλά και ένα πρωτάθλημα Ιταλίας, δύο κύπελλα Ιταλίας και ένα Σούπερ Καπ στη γετονική χώρα. Κύπελλο Ιταλίας έχει κατακτήσει και με τη Λάτσιο αλλά και τη Νάπολι (δύο μάλιστα). Στην Τουρκία με τη φανέλα της Γαλατά έχει ένα νταμπλ ενώ πέντε φορές έχει ψηφιστεί ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Β. Μακεδονίας.