Υποστολή «σημαίας» στη Βόρεια Μακεδονία

Υποστολή σημαίας στη Βόρεια Μακεδονία! Ο Γκόραν Πάντεφ έκανε γνωστό πως αποσύρεται από την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Υποστολή «σημαίας» στη Βόρεια Μακεδονία

Ο πολύπειρος επιθετικός και αρχηγός της Βόρειας Μακεδονίας, Γκόραν Πάντεφ, αποσύρεται από την Εθνική ομάδα της χώρας του. Ο Πάντεφ θα δώσει κόντρα στην Ολλανδία το τελευταίο παιχνίδι του με το εθνόσημο στο στήθος.

Ο Πάντεφ ο οποίος σκόραρε και το πρώτο τέρμα στην ιστορία του κράτους σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, δεν θα συνεχίσει μετά το Euro με τη φανέλα της Βορείου Μακεδονίας.

Ο Γκόραν Πάντεφ, σε έναν μήνα γίνεται 38, πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Πάντεφ ο οποίος έχει διαγράψει σπουδαία καριέρα, έχοντας αγωνιστεί σε Ίντερ, Σπέτσια, Ανκόνα, Λάτσιο, Νάπολι, Γαλατασαράι και Τζένοα, έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων πρωτάθλημα Ιταλίας αλλά και το Champions League.

Με την εθνική ομάδα της χώρας του έχει καταγράψει 120 συμμετοχές και 37 γκολ.

Το παιχνίδι με την Ολλανδία τη Δευτέρα (21/6) στο Άμστερνταμ, θα σηματοδοτήσει το τέλος της διαδρομής του Γκόραν Πάντεφ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, αφού η Βόρειος Μακεδονία έχει αποκλειστεί από την επόμενη φάση.

«Θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι με την εθνική ομάδα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να σταματήσω τη διεθνή μου καριέρα», τόνισε ο παίκτης της Τζένοα, ο οποίος θα καταγράψει απέναντι στην Ολλανδία την 121η συμμετοχή του με την εθνική της Βόρειας Μακεδονίας. Σκόραρε 38 φορές, με σημαντικότερο το γκολ στα πλέι-οφ με τη Γεωργία, που έστειλε την ομάδα του στα τελικά του EURO 2020.