Αποθεώθηκε ο Τικίνιο για το πρώτο γκολ με Μποταφόγκο (vid)

Ο Τικίνιο γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της Μποταφόγκο για το πρώτο του γκολ στην Βραζιλία. Τι δήλωσε ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού. 

Αποθεώθηκε ο Τικίνιο για το πρώτο γκολ με Μποταφόγκο (vid)

Με πολύ θερμό τρόπο αντιμετωπίστηκε από τους φίλους της Μποταφόγκο το πρώτο γκολ που πέτυχε ο Τικίνιο Σοάρες με τη νέα ομάδα του, στη νίκη της με 2-0 επί της Κορίτιμπα. Μία νίκη που χρειαζόταν καθώς είχε μείνει για καιρό μακριά από τα θετικά αποτελέσματα και με αυτό το τρίποντο ανέβηκε στην 10η θέση της βαθμολογίας. Δεν έχει ιδιαίτερα κίνητρα και μπορεί να παίξει πιο ελεύθερα στη συνέχεια.

Ο Τικίνιο πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του και μετά το ματς έκανε δηλώσεις εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τις εκδηλώσεις των οπαδών προς το πρόσωπό του. «Δεν κοιτάζω τον εαυτό μου και αν θα βάζω γκολ, αλλά πάνω απ' όλα την ομάδα μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που βρίσκομαι εδώ, η Μποταφόγκο είναι τεράστιο κλαμπ και θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να βελτιωθούμε. Δεν κοιτάμε πού μπορούμε να φτάσουμε στο τέλος, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι να παίρνουμε τις νίκες. Και μετά θα δούμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρώην στράικερ του Ολυμπιακού.