Λίβερπουλ: Η αποχώρηση Πότερ από την Μπράιτον ανοίγει τον δρόμο για τον Καϊσέδο

Ενδεχομένως η μετακίνηση του Γκράχαμ Πότερ από την Μπράιτον στην Τσέλσι να ευνοήσει την Λίβερπουλ και την προσπάθειά της να αποκτήσει τον Μοϊσές Καϊσέδο.

Λίβερπουλ: Η αποχώρηση Πότερ από την Μπράιτον ανοίγει τον δρόμο για τον Καϊσέδο

H έλειψη μέσων συνεχίζει να ταλαιπωρεί την Λίβερπουλ, με τελευταίο παράδειγμα την ταπεινωτική ήττα με 4-1 από την Νάπολι στην πρεμιέρα των ομίλων του UEFA Champions League.

Η Λίβερπουλ την τελευταία ημέρα των μεταγραφών απέκτησε δανεικό με οψιόν αγοράς τον Αρτούρ από την Γιουβέντους ενώ προσπάθησε να κάνει δικό της και τον 20χρονο μέσο της Μπράιτον, Μοϊσές Καϊσέδο.

Ενδεχομένως όμως η αποχώρηση του Γκράχαμ Πότερ να ανοίξει τον δρόμο στους κυπελλούχους Αγγλίας για την απόκτηση του διεθνούς με το Εκουαδόρ μέσου. Ο Πότερ ήταν κάτι σαν... ποδοσφαιρικός πατέρας για τον νεαρό ποδοσφαιριστή και η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των «γλάρων» μπορεί να αποτελέσει την κατάλληλη ευκαιρία για τους «κόκκινους» ώστε να δελεάσουν τον Καϊσέδο να κάνει το μεγάλο βήμα.

Άλλωστε, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την πατρίδα του ποδοσφαιριστή, η Μπράιτον έχει δώσει προτεραιότητα στην Λίβερπουλ σχετικά με την μεταραφή του Μοϊσές Καϊσέδο.