ΑΕΚ Λάρνακας - Δόξα Κατωκοπιάς 0-0: Άλλο… Ευρώπη, άλλο Κύπρος

Η ΑΕΚ Λάρνακας που πέρασε στους ομίλους του Europa League, γκέλαρε στην πρεμιέρα του Κυπριακού πρωταθλήματος κόντρα στην Δόξα Κατωκοπιάς (0-0)

ΑΕΚ Λάρνακας - Δόξα Κατωκοπιάς 0-0: Άλλο… Ευρώπη, άλλο Κύπρος

Πρεμιέρα των εκπλήξεων στην Κύπρο. Έπειτα από την απίθανη νίκη του Ακρίτα Χλώρακας επί της Ομόνοιας (1-0), μία ακόμα «Ευρωπαία» ομάδα της Κύπρου, ξεκίνησε με γκέλα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ Λάρνακας που προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League είχε θεωρητικά εύκολο έργο κόντρα στην Δόξα Κατωκοπιάς (0-0), αλλά δεν το επιβεβαίωσε στην πράξη.

Οι «κυανοκίτρινοι» ήταν υποτονικοί, έβγαλαν κόπωση από το σερί ευρωπαϊκών αγώνων που έδωσαν το προηγούμενο δίμηνο και περιορίστηκαν σε λευκή ισοπαλία κόντρα στην άριστα διαβασμένη προσφυγική ομάδα από την Κατωκοπιά.

Οι γηπεδούχοι, εξάλλου, μπορεί να είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες, αλλά η Δόξα ήταν αυτή που έφθασε πιο κοντά στο γκολ, με «καθαρές» ευκαιρίες τις οποίες εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ Πίριτς, ενώ στο 57’ ο Ασάντε έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της ΑΕΚ.

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Πίριτς, Κάσας, Τόμοβιτς, Μιλίτσεβιτς, Εγγλέζου (63′ Φαράζ), Γιούρτσο, Μάμας (89′ Σανχούρχο), Λέδες, Γκάμα (63′ Άλτμαν), Ρόμο (63′ Λόπες), Τρισκόφσκι (79′ Ολατούντζι).

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ: Σισκόφσκι, Στυλιανού, Κέρλα, Μεσέν, Κοβάτσεβιτς, Τραϊτσέφσκι, Ίλιτς (62′ Ίλιτς), Μπένι, Ανανέ (75′ Μέσκα), Φασουλιώτης (46′ Ασάντε), Σαντίκ.