Ακρίτας Χλώρακας – Ομόνοια 1-0: Ιστορική νίκη στην πρεμιέρα των «πράσινων» στο Κυπριακό πρωτάθλημα

Ο νεοφώτιστος Ακρίτας Χλώρακας πέτυχε ιστορική νίκη (1-0) επί της Ομόνοιας στην παρθενική του συμμετοχή στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου

Ακρίτας Χλώρακας – Ομόνοια 1-0: Ιστορική νίκη στην πρεμιέρα των «πράσινων» στο Κυπριακό πρωτάθλημα

Η πρώτη «βόμβα» έσκασε στο πρωτάθλημα της Κύπρου από την πρεμιέρα κιόλας. Εκεί όπου ο Ακρίτας Χλώρακας στην ιστορική πρώτη συμμετοχή του στα μεγάλα σαλόνια, επικράτησε της κραταιάς Ομόνοιας με 1-0.

Οι πράσινοι μάλιστα δεν έπαιξαν στην έδρα-κλουβί που διαθέτουν αλλά στο «Στέλιος Κυριακίδης» της Πάφου. Το γκολ που έκρινε την συνάντηση πέτυχε στο 6’ ο Δημοσθένους με τακουνάκι, έπειτα από σουτ του Έιμπραχαμ. Η Ομόνοια δεν έφθασε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, είχε πολύ άγχος και νεύρα στο παιχνίδι της, που αποτυπώθηκαν και σε δύο κόκκινες κάρτες, στο 78’ στον Κασάμα και στο 91’ στον Παναγιώτου !

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ: Περντρέου, Αμπντουραχίμι, Γκονζάλες, Εράσο (66’Κονέ), Δημοσθένους (66’ Βαράντα) Μπερνάρντι, Σέχιτς, Σαραβάνια, Καραγιάννης, Πικής (74’ Αμπντουσαλάμοφ), Ντάβι.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ουζόχο, Mάθιους, Λάνγκ, Παναγιώτου, Λέτσιακς, Mπασιρού (66’ Μιξ), Xαραλάμπους (46’ Κασάμα), Mπάρκερ, Mπρούνο (66’ Παπουλής), Mπέζους (66’ Ματαβς), Kακουλής (λ. τ. 16’ Ζαχαρίου).