Η Μπαρτσελόνα ονειρεύεται τον Μπερνάρντο Σίλβα αλλά ο χρόνος φαίνεται να έχει περάσει

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να συνεχίζει να ελπίζει για την απόκτηση του Μπερνάρντο Σίλβα, όμως στην Μάντσεστερ Σίτι δεν φαίνονται διατεθειμένοι να τον αφήσουν τόσο κοντά στην λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Η Μπαρτσελόνα ονειρεύεται τον Μπερνάρντο Σίλβα αλλά ο χρόνος φαίνεται να έχει περάσει

Την Τετάρτη (24/8) θα διεξαχθεί η φιλική αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μάντσεστερ Σίτι στο Καμπ Νου. Εκτός από την ήδη καθιερωμένη γοητεία της πρόκλησης, παρά το γεγονός ότι είναι, στα χαρτιά, ένας φιλικός αγώνας, η μεγάλη ατραξιόν αυτής της βραδιάς είναι η παρουσία του Μπερνάρντο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος είναι το όνειρο της Μπαρτσελόνα για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και φαίνεται ότι οι Μπλαουγκράνα δεν έχουν ακόμη παραιτηθεί. Το σίγουρο είναι ότι σύμφωνα με τα λόγια του Διευθύνοντος Συμβούλου της Μάντσεστερ Σίτι , Φέρεν Σοριάνο, ο οποίος μίλησε στο Què t'hi Jugues : «Αυτή η ιστορία έχει πάρει πολλές στροφές, αλλά βασικά δεν έχει μετακινηθεί ποτέ από την αφετηρία» και ξεκαθάρισε ότι σε αυτό το σημείο, με τη σεζόν να βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, η Σίτι δεν θέλει να χάσει έναν τόσο σημαντικό παίκτη: "Είναι λίγο αργά να μιλήσουμε για αφίξεις και αποχωρήσεις".

Έτσι, δεν φαίνεται να υπάρχουν πολλές ελπίδες για τη Μπαρτσελόνα πια.