Νιουκάστλ: Κάνει το «μπαμ» με τον Ίσακ!

Η Νιουκάστλ πυροδοτεί μεταγραφική «βόμβα» καθώς συμφώνησε με την Ρεάλ Σοσιεδάδ για την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού Αλεξάντερ Ίσακ!

Νιουκάστλ: Κάνει το «μπαμ» με τον Ίσακ!

Η Νιουκάστλ συμφώνησε για την απόκτηση του Αλεξάντερ Ίσακ από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων είναι οριστική και η μετακίνηση του επιθετικού στο «Σεντ Τζέιμς Πάρκ» θεωρείται πλέον δεδομένη.

Ο 22χρονος Σουηδός διεθνής θα γίνει μάλιστα η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Νιουκάστλ. Συγκεκριμένα, η μεταγραφή του θα κοστίσει 65 εκατομμύρια ευρώ συν ακόμη 5 εκατομμύρια υπό την μορφή μπόνους και η Ισπανική ομάδα θα διατηρήσει 10% ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Ισάκ είχε συνδεθεί στο παρελθόν με την Άρσεναλ, την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης και θεωρείται ένας από τους πιο συναρπαστικούς νεαρούς επιθετικούς στην Ευρώπη.

Έχει σκοράρει 33 γκολ σε 105 συμμετοχές στην La Liga από τότε που μετακόμισε στη Σοσιεδάδ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ το 2019 και πρωταγωνίστησε για την Σουηδία στο Euro 2020 το περασμένο καλοκαίρι.

Συνολικά έχει 9 γκολ σε 37 διεθνείς συμμετοχές.

Θα γίνει το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα της Νιουκάστλ φέτος το καλοκαίρι μετά τις μεταγραφές των Ματ Τάργκετ, Νικ Πόουπ και Σβεν Μπότμαν.