Προβληματισμένος ο Ντάις ενόψει της ρεβάνς με Ολυμπιακό

Ο προπονητής της Μπέρνλι προσπάθησε να δικαιολογήσει τους ποδοσφαιριστές του μετά τη βαριά ήττα από τη Φούλαμ.

Προβληματισμένος ο Ντάις ενόψει της ρεβάνς με Ολυμπιακό

Η Μπέρνλι γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη βαριά ήττα στην Premier League, αυτή τη φορά με «θύτη» τη Φούλαμ, με τον Σον Ντάις να προσπαθεί να δικαιολογήσει τους ποδοσφαιριστές του στο σχόλιό του μετά το παιχνίδι.

«Ξέρουμε τις προκλήσεις που έχουμε και γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι θα υπήρχαν φωνές έξω από την ομάδα ότι το Europa League θα μας επηρεάσει. Είναι δύσκολο για τους παίκτες, γιατί βομβαρδίζονται με αρνητισμό, αλλά θα πρέπει να το ξεπεράσουμε, γιατί παίζουμε κάτω από το πραγματικό μας επίπεδο. Πρέπει να επιστρέψουμε σε αυτό που μπορούμε να αποδώσουμε, γιατί είμαστε καλή ομάδα και το δείξαμε πέρσι».

Και πρόσθεσε ο Ντάις: «Τα πράγματα δεν έχουν πάει καλά με τους τραυματισμούς. Δεν έχουμε το υλικό ώστε να ανταποκριθούμε και στις δύο διοργανώσεις (σ. Premier League και Europa League). Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι (σ. με τον Ολυμπιακό)».

Πάντως ο τεχνικός των «κλάρετς» παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Φούλαμ, τονίζοντας για το κυριακάτικο (26/8) ματς: «Η Φούλαμ ήταν η καλύτερη ομάδα στο μεγαλύτερο, αν όχι σε όλο, το διάστημα του αγώνα. Παρότι ισοφαρίσαμε γρήγορα, δώσαμε από δύο ανοησίες δύο τέρματα στον αντίπαλο. Ξέρω πως οι παίκτες μου έχουν περισσότερη ποιότητα από όση δείξαμε σήμερα».

Από πλευράς παικτών ο σκόρερ του πρώτου γκολ στο ματς με τη Φούλαμ, Τζεφ Χέντρικ, τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας δύο σπουδαία ματς. Όταν έχεις ένα άσχημο αποτέλεσμα, χρειάζεσαι ένα μεγάλο παιχνίδι όσο το δυνατόν γρηγορότερα».