Βάρντι: Υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με την Λέστερ, μέχρι το 2024

Νέο διετές συμβόλαιο υπέγραψε με τη Λέστερ Σίτι ο Τζέιμι Βάρντι.

 

Βάρντι: Υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με την Λέστερ, μέχρι το 2024

Ο 35χρονος επιθετικός επέκτεινε την παραμονή του πέρα ​​από αυτή τη σεζόν και η Λέστερ έχει πλέον επιβεβαιώσει την παράταση της συνεργασίας τους έως τον Ιούνιο του 2024.

Ο Βάρντι είπε: «Προφανώς είμαι ενθουσιασμένος. Μόλις άκουσα ότι ήταν κάτι που κοίταζε ο σύλλογος, υπήρχε μόνο ένα πράγμα που επρόκειτο να συμβεί, και επρόκειτο να το υπογράψω. Η απόφαση ήταν εύκολη.

Είμαι εδώ αρκετό καιρό τώρα που νιώθω σαν το σπίτι μου. Νομίζω ότι μπορείτε να δείτε με τον τρόπο που προσπαθούμε να παίξουμε, τον τρόπο που θέλει να πάει ο σύλλογος, ότι θα είναι προς τα πάνω και προς τα πάνω.

Τώρα όλα έχουν να κάνουν με αυτή τη σεζόν και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Τα πόδια μου εξακολουθούν να αισθάνονται υπέροχα, οπότε θα συνεχίσω να βοηθάω τον σύλλογο όσο περισσότερο μπορώ, είτε σκοράρω είτε δίνω ασίστ, αυτό είμαι εδώ για να κάνω».
Ο Βάρντι παραμένει ο βασικός επιθετικός της Λέστερ και πέτυχε ακόμα 15 γκολ σε 25 εμφανίσεις στην Premier League την περασμένη σεζόν, παρά τον τραυματισμό του στον μηριαίο και το πρόβλημα στο γόνατο που τον ανάγκασαν να μείνει εκτός δράσης για δύο περιόδους.

«Όταν κοιτάμε τα στατιστικά (του Βάρντι) από τα τεστ φυσικής κατάστασης που κάναμε (στην προετοιμασία της σεζόν), εξακολουθεί να φαίνεται σε πολύ καλή φόρμα και πολύ δυνατός», δήλωσε ο προπονητής της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι.

«Εάν μπορεί να παραμείνει σε φόρμα και διαθέσιμος, είμαι σίγουρος ότι δεν θα είναι πολύ μακριά από αυτόν τον στόχο (20 γκολ τη σεζόν)».

Ο Βάρντι ήταν ένας από τους εννέα παίκτες που είχαν ξεκινήσει τον τελευταίο χρόνο των συμβολαίων τους και η Λέστερ αναμένεται να επανεξετάσει την κατάσταση ορισμένων άλλων, συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού της ομάδας, Τζόνι Έβανς.